NKD Shadow Løbehjuls Håndtag


Lagerstatus: På lager

Pris: 119,00 kr

Special Price 35,00 kr RED WEEK

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"V\u00e6lg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"3089","label":"160 mm","price":"0","oldPrice":"0","products":["20558"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"35","oldPrice":"119","productId":"20557","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Håndtag / Grips er en vigtig del af dit løbehjul. Det er vigtigt med et god greb, når du skal lave tricks på dit løbehjul. Håndtag til løbehjul kan fås i mange forskellige typer, længder og farver - Her er der ingen rigtig eller forkert, blot en smagssag hvad man bedst kan lide.
Når du skal købe nye håndtag til dit løbehjul, så behøver du ikke at tvivle om de passer på dit løbehjul. Alle håndtag har nemlig den samme indvendige dimension, så du kan bruge alle håndtag på alle løbehjul (medmindre andet er angivet).

Håndtag er en sliddel, som har det med at skulle skiftes en gang imellem. Jo mere du kører på dit løbehjul, jo hurtigere bliver dine håndtag slidt ned. Du kan se vores store udvalg af løbehjul håndtag her.


Materiale

De fleste løbehjuls håndtag er lavet af gummi. Alle kvalitets løbehjul har gummihåndtag monteret, derfor anbefaler vi også gummihåndtag til dit løbehjul.

Længde

Der findes forskellige længder håndtag til løbehjul. De seneste år har det været moderne at køre med længere håndtag. Standardlængden på håndtag til løbehjul ligger mellem 15-17 cm.

Plugs

Plugs (eller "bar ends") er nødvendige til dine løbehjuls håndtag. Dette er små plugs, som holder håndtagene på plads, og beskytter baren imod at blive beskadiget. De fleste løbehjulshåndtag har plugs inkluderet, men hvis dette ikke er tilfældet, så skal du købe disse separat.

Ydre diameter

Den ydre diameter på løbehjulhåndtag skal passe til størrelsen på din hånd. Har du en lille hånd, så skal du bruge håndtag med en lille ydre diameter. Og har du en stor hånd, så skal håndtagene være større. Standard for den ydre diameter på løbehjulhåndtag er 28-32 mm.

Indre diameter

Den indre diameter skal passe til den ydre diameter på din løbehjulsbar. Er barens ydre diameter større end dine håndtags indre diameter, så vil håndtagene ikke passe. Standard for indre diameter, som passer til standard løbehjulsbar, er 23 mm.

Hårdhed

Løbehjulshåndtagets hårdhed bliver målt som Blød, Mellem og Hård. Her er langt størstedelen af håndtag Mellem. Hårdheden af håndtag er en smagssag, da nogle foretrækker bløde håndtag, og andre ønsker dem hårde. Hvis du er i tvivl om den rigtige hårdhed for dig, så anbefaler vi Mellem.
Specifikationer
Grip materiale Gummi
Længde Nej
Plugs Ikke inkluderet
Bar-ends Kompatibel Steel
Ydre diameter Nej
Indre diameter Nej
Vægt Nej