NKD Rally V4 Deck


Lagerstatus: På lager

999,00 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"2573","label":"500 mm","price":"0","oldPrice":"0","products":["12759"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"999","oldPrice":"999","productId":"12758","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Decket på dit løbehjul er en af de vigtigste dele, og du skal derfor vælge nøje det deck der passer til dig og dit løbehjul.
Der er mange forskellige størrelser på decks til løbehjul. Transport løbehjul har typisk et smalt deck, som er lavet til høj fart. Decket på et trick løbehjul er forskelligt, alt afhængigt af din fodstørrelse.
Jo større fødder du har, jo bredere skal decket være, fx bruger en str 44 typisk 120mm bredt deck - men dette er en smagssag.

Kvaliteten på et løbehjuls deck er også meget væsentligt, og holdbarheden afhænger af den. Dog vil alle løbehjuls deck blive slidt op med tiden. Men et godt deck til dit løbehjul, som har en lang levetid, er typisk lavet i et one-piece design i et stærkt aluminiums materiale. Derudover er det også vigtigt at kigge på headset typen, da det er den del som får din bar til at spinne når du laver tricks. Et godt deck har et integrated headset type, som beskytter headsettet bedre end almindelige non-integrated headsets.

Specifikationer
Headset type Integrated
Deck bredde 120 mm
Deck længde 500 mm
Vægt 1550 g
Materiale Aluminium 6061
Konkav Medium
Bremse Ikke inkluderet
Griptape Ikke indkluderet