NKD Rally Løbehjuls Hjul


Lagerstatus: På lager

Pris: 249,00 kr

Special Price 99,00 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"1290","label":"110 mm","price":"0","oldPrice":"0","products":["13323"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"99","oldPrice":"249","productId":"13322","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Løbehjulsguide for hjul

Der findes 3 forskellige former for hjul til løbehjul. De kaldes for Spoked, Solid og Hollow core. Solid er tunge og mere massive end de andre, hvilket gør det mere stabilt. For Spoked core gælder det, at hjulet er med huller, som gør hjulet meget lettere, men også mindre kraftigt. Til sidst, Hollow core hjul typen. Den minder om Solid, men har et hul i kernen, som gør hjulet lettere og stærkere. Det er ikke helt ligeså stærkt som Solid.

Hjul til løbehjul kan også fås i forskellige størrelser. Størrelsen af hjulene er en faktor for de kørselsegenskaber løbehjulet har. Store hjul egner sig bedst til transport løbehjul, da de bedre kan klare eventuelle ujævnheder udendørs og ligeledes har en længere levetid, samt også er generelt hurtigere. De mindre hjul slides hurtigere, men er smarte, da de passer til stortset alle setups og vejer mindre. Hvilket giver store muligheder for at udøve tricks.

Vil du vide mere om løbehjul, kan du læse videre i vores udvidede guide.

Hjul per pakke:

Antallet af hjul i en pakke. Et løbehjul skal bruge 2 hjul, ét til forhjulet og ét til baghjulet. Når dine hjul er ved, at være slidte vil det være en god ide at overveje om det ikke er på tide at udskifte dem med nogle nye.

Kuglelejer:

Hvert hjul skal bruge 2 stk kuglelejer, som skal presses ind i hjulet hvis det ikke allerede er inkluderet. Kvaliteten for kuglelejer opdeles i ABEC med et tal som en værdi. Jo højere værdien er, desto bedre kører kuglelejerne. Eksempelvis kører en ABEC-7 bedre end en ABEC-5.

Hjuldiameter:

Hjulenes størrelse bør afhænge af dit valg af kørestil. Er du fokuseret på hurtige hastigheder og en god køre oplevelse er de større hjul et bedre valg. Ønsker man i stedet præcise reaktioner og en forbedret kontrol af løbehjulet vil de mindre hjulstørrelser være det smarte valg. En ting at tage højde for er at diameteren for hjulene passer både til forgafflen, decket og til sidst bremsen.

Vægt:

Hjulets samlede vægt. Lettere hjul er en fordel hvis du skal lave tricks på dit løbehjul, dog grundet de lettere materialer vil holdbarheden for lette hjul være formindsket en smule. Omvendt vil tungere hjul holde bedre, men udførelsen af tricks vil blive lidt sværere.

Kerne materiale:

Aluminiumshjul og nylonhjul har hver deres kvaliteter. Aluminiumshjul er de stækerste, men nylonhjul er samtidig de letteste. Derfor vil det være oplagt at gå efter nylonhjul, hvis du ønsker at lave tricks på dit løbehjul. Skulle du derimod være interesseret i at bruge dit løbehjul til transport vil hjul af aluminium holde en del længere.

Kerne design:

Der findes hovedsagligt to grupper af kerne designs for hjul. De kaldes for solid eller spoked. Solid core hjul er relativt tungere hjul, men har samtidig også en længere levetid. Spoked hjul er lettere hjul, men en smule kortere levetid.

Hårdhed:

For at måle hårdheden af hjul anvender man en skala for durometer. Denne skala går fra 0 - 100A. Nul er her det blødeste af hjul og hundrede det absolut hårdeste af hjul. Det som er gældende for de hårde hjul er den længere levetid og for de bløde hjul gælder det at grebbet på vej eller bane er forbedret en del.

Hjul profil:

Hjul med en flad profil giver det et markant bedre greb i forhold til hjul med en smallere profil, som dog giver en højere fart for hjulene. Det er vigtigt at forgafflen er ens med profilen af hjulene.
Specifikationer
Antal per pakke 1
Kuglelejer ABEC-9
Hjul diameter 110 mm
Vægt 0.250
Kerne Materiale Aluminium
Kerne design Spoked
Hårdhed 88 A
Hjulprofil Smal