NKD Pro Pegs


Lagerstatus: På lager

Pris: 199,00 kr

Special Price 79,00 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"V\u00e6lg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"2749","label":"47 mm","price":"0","oldPrice":"0","products":["13557"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"79","oldPrice":"199","productId":"13556","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Købsguide til pegs

Pegs stammer oprindeligt fra BMX verden, men er i dag meget udbredt inden for tricks løbehjul. Det er blandt andet fordi de er tilnærmelsesvis uundværlige, når du skal lave slides på dit trick løbehjul i skateparken. Når du skal montere pegs på dit tricks løbehjul for første gang, skal du have en længere bolt. Det er vigtigt at måle størrelsen på bolten på både forhjulet og baghjulet. På forhjulet skal du måle afstanden mellem ydersiden af forgaflen på løbehjulet. Typisk vil du skulle bruge spacers, når du skal montere pegs på baghjulet på dit tricks løbehjul. Nogle pakker med pegs inkluderer spacers.


Materiale:

Man kan købe pegs til tricks løbehjul i to materialer: aluminium eller stål. Pegs til tricks løbehjul i aluminium er forholdsvis lette og samtidig stærke. Stål er et noget kraftigere materiale og derfor endnu mere holdbart end aluminium.

Bolt længden:

Det er vigtigt at måle bolt længden for at sikre, at det passer til dit tricks løbehjulet. Man skal måle bolten uden møtrik. Se tegning.

Længde på pegs:

Man kan købe forskellige længder pegs til sit tricks løbehjul. Det kommer an på din riding style.

Antal:

Det er forskelligt hvor mange pegs man vælger at have på sit tricks løbehjul. Nogle nøjes med 1, andre 2 eller 4 pegs. Hvis man køber 2 pegs, anbefaler vi at man placerer dem på samme side.

Pegs per pakke:

Antallet af pegs der er inkluderet i pakken. Man kan sagtens bruge 1 peg til sit løbehjul, dog er der nogle personer som foretrækker 4 pegs monteret. Ønsker man flere kan de altid købes seperat.

Pegs længde:

Den totale længde af denne peg. Nogle personer foretrækker lange pegs til deres løbehjul, hvor andre foretrækker korte pegs. Længden på dine pegs er en smagssag, som er forskellig fra person til person.

Hjulbolt:

Er der en hjulbolt inkluderet i din pegs pakke? Du skal bruge en hjulbolt for, at montere dine pegs på dit trick løbehjul. Dog kan hjulbolte også købes separat.

Hjulboltlængde:

Længden på din hjulbolt skal kunne passe sammen med dit trick løbehjul. Bemærk at der er forskel på længden til dit forhjul og baghjul. Hjulboltene på baghjulet er som regel længere end dem til forhjulet.

Materiale:

Det materiale disse pegs er lavet af. Aluminium er et meget let og holdbart materiale, så langt de fleste pegs til trick løbehjul, er lavet af aluminium. Pegs kan også fås i materialer som stål, som er endnu mere holdbart end aluminium, men dog også tungere.

Pegs vægt:

Vægten på én peg, uden hjulbolt. Det anbefales at dine pegs ikke bliver alt for tunge, da det vil gøre dit løbehjul tungere, og dermed gøre det svære at lave tricks.
Specifikationer
Antal per pakke 1
Pegs længde 47 mm
Hjulbolt Inkluderet
Hjulbolt længde 68 mm / 78 mm / 87 mm
Materiale Aluminium
Vægt 72 g