NKD Pro Pegs


199,00 kr

Pris: 199,00 kr

Special Price 99,00 kr SUMMER SALE

249,00 kr
199,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Fede kvalitets pegs af stål fra NKD Sports, der eksklusivt med de 3 justeringsbolte kan tilpasses til alle mærker og typer for trick løbehjul. Derudover medfølger der også 2 spacers, som gør det let og muligt at montere denne NKD peg stabilt fast til dit trick løbehjul. Disse pegs af stål fra NKD er fremstillet til dem der ønsker at lave endnu vildere løbehjuls tricks og stunts. Så er du til stilet teknisk kørsel på løbehjul og syge tricks udførelser, eller måske bare ren og skær morskab med dit trick løbehjul. Jamen, så er disse lækre løbehjuls pegs af højeste og fedeste kvalitet fra NKD Sports lige noget for dig!

Denne peg af NKD er fremstillet til at kunne håndtere slide, grind og mange flere vilde tricks man kan udføre på sit trick løbehjul. Med de inkluderede justeringsbolte vil du kunne tilpasse dine pegs og være kompatibel med alle typer for trick løbehjul, samt de mange forskellige mærker der findes på markedet for trick løbehjul. Derved opnår du også et langt smartere produkt, som sørger for at du ikke skal begrænse dig til bestemte valg af løbehjul.
Som nævnt medfølger der 3 justeringsbolte og 2 spacers ved køb af denne NKD pegs til trick løbehjul. Som en helt eksklusiv ting fra NKD Sports kommer disse i en fin lille aluminiums boks, som udover at være smart også er perfekt til opbevaringen af alle disse mindre løbehjuls dele.

Så er du frisk på fede tricks med dit trick løbehjul og klar på en masse sjov og ballade både i gaderne, parkerne og på banerne, så vil denne løbehjuls peg fra NKD Sports være et helt igennem glimrende valg og køb!
Bedømmelser
Størrelsesguide

Købsguide til pegs

Pegs stammer oprindeligt fra BMX verden, men er i dag meget udbredt inden for tricks løbehjul. Det er blandt andet fordi de er tilnærmelsesvis uundværlige, når du skal lave slides på dit trick løbehjul i skateparken. Når du skal montere pegs på dit tricks løbehjul for første gang, skal du have en længere bolt. Det er vigtigt at måle størrelsen på bolten på både forhjulet og baghjulet. På forhjulet skal du måle afstanden mellem ydersiden af forgaflen på løbehjulet. Typisk vil du skulle bruge spacers, når du skal montere pegs på baghjulet på dit tricks løbehjul. Nogle pakker med pegs inkluderer spacers.


Materiale:

Man kan købe pegs til tricks løbehjul i to materialer: aluminium eller stål. Pegs til tricks løbehjul i aluminium er forholdsvis lette og samtidig stærke. Stål er et noget kraftigere materiale og derfor endnu mere holdbart end aluminium.

Bolt længden:

Det er vigtigt at måle bolt længden for at sikre, at det passer til dit tricks løbehjulet. Man skal måle bolten uden møtrik. Se tegning.

Længde på pegs:

Man kan købe forskellige længder pegs til sit tricks løbehjul. Det kommer an på din riding style.

Antal:

Det er forskelligt hvor mange pegs man vælger at have på sit tricks løbehjul. Nogle nøjes med 1, andre 2 eller 4 pegs. Hvis man køber 2 pegs, anbefaler vi at man placerer dem på samme side.

Pegs per pakke:

Antallet af pegs, der er inkluderet i pakken. Man kan sagtens bruge 1 peg til sit løbehjul, dog er der nogle personer, som foretrækker 4 pegs monteret. Ønsker man flere, kan de altid købes separat.

Pegs længde:

Den totale længde af denne peg. Nogle personer foretrækker lange pegs til deres løbehjul, hvor andre foretrækker korte pegs. Længden på dine pegs er en smagssag, som er forskellig fra person til person.

Hjulbolt:

Er der en hjulbolt inkluderet i din pegspakke? Du skal bruge en hjulbolt for at montere dine pegs på dit trickløbehjul. Dog kan hjulbolte også købes separat.

Hjulboltlængde:

Længden på din hjulbolt skal kunne passe sammen med dit trickløbehjul. Bemærk, at der er forskel på længden til dit forhjul og baghjul. Hjulboltene på baghjulet er som regel længere end dem til forhjulet.

Aksel diameter:

Beskriver diameteren på den aksel/bolt som skal holde peg og hjulet. Hullet i dine pegs er beregnet til en bestemt diameter på akslen/bolten.

Materiale:

Materialet, som disse pegs er lavet af. Aluminium er et meget let og holdbart materiale, så langt de fleste pegs til trick løbehjul, er lavet af aluminium. Pegs kan også fås stål, som er et endnu mere holdbart materiale end aluminium, men dog også tungere.

Pegs vægt:

Vægten på én peg, uden hjulbolt. Det anbefales, at dine pegs ikke bliver alt for tunge, da det vil gøre dit løbehjul tungere, og dermed gøre det sværere at lave tricks.
Specifikationer
Antal per pakke 1
Pegs længde 47 mm
Hjulbolt Inkluderet
Hjulbolt længde 68 mm / 78 mm / 87 mm
Materiale Aluminium
Vægt 72 g
Passer til NKD Løbehjul, Story Løbehjul