NKD Octane V4 Trick Løbehjul


Pris: 1.899,00 kr

Special Price 749,00 kr

Pris: 1.899,00 kr

Special Price 699,00 kr

Pris: 1.999,00 kr

Special Price 999,00 kr

Pris: 1.899,00 kr

Special Price 749,00 kr

Pris: 1.899,00 kr

Special Price 749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer
NKD har lanceret deres lækreste og mest elskede trick løbehjulsserie til dato! Det er rigtigt gættet, nemlig NKD Octane V4! Skabt som et kunstværk af et løbehjul ideelt til alle dine overdådige gadeture og rampetricks, samt grinding på skinner og intens sliding. Dette fænomenale NKD Octane V4 Trick Løbehjul er både til begyndere og professionelle. Faktisk, til næsten alle og enhver som gerne vil udøve de hotteste og svedige tricks, uanset evner eller erfaringer. Men hvordan spørger du måske? Helt enkelt, den yderst avancerede designproces. En proces som har gjort dette højtkvalitets løbehjul til tricks ekstremt robust, så du ikke behøver bekymre dig over om det kan håndtere dine for syrede og ekstraordinære tricks som professionel rider eller om den kan klare dine læringsfaser som nybegynder.
For at gå lige til sagen, så er dette tricks løbehjul af kvalitet til dig som ønsker at prøve kræfter med sporten eller opnå stjernestatus, mens du selvfølgelig nyder nogle fede stunder på et enestående NKD løbehjul.


Er du interesseret i at vide mere om hvorfor dette tricks løbehjul er et soleklart valg for hver eneste fyr og pige, så læs her forneden hvor vi slipper katten ud af sækken omkring de nye NKD Octane V4 løbehjul.

Ved at alliere egenskaberne som aluminiums lethed og den høje styrke af stål tilbyder dette trick løbehjul det bedste fra begge verdener, idet du får et let, men stadig superstærkt løbehjul. Der herved vil gøre det muligt for dig at udøve spektakulære og mesterlige tricks, både med ramper og når du kommer drønende gennem gaderne. Det er kun fantasien som sætter grænserne for dit løbehjulssjov.

Da løbehjulsdecket er bestående af det lettere materiale aluminium, fik NKD Sports mulighed for at gøre decket bredere. Dette er ikke kun med til at gøre decket lettere at balancere og stå på, men hjælper også med at gøre hårde landinger fra rampetricks markant blødere. Hvilket betyder at du vil kunne udvikle og imponere som løbehjulsrider langt hurtigere.

For at komplimentere letheden og sikre den højest mulige holdbarhed for dette tricks løbehjul af høj kvalitet, er både forgaflen, headsettet og baren fremstillet i stål. For at maksimere styrken endnu mere for dette løbehjul er det two-piece designet med et integreret headset. Forgaflen er blevet konstrueret gennem brug af særdeles avancerede og præcise stålstøbningsmetoder som gøre denne forgaffel helt unikt stærk og utrolig holdbar. Alle disse features godt mixet sammen i konstrueringen medvirker til at garantere dig et herkulisk og bomstærkt løbehjul, hvor du uden vanskeligheder kan udføre sindssyge og intense tricks, samt også klare eventuelle hårde landinger efter at havde nået nogle grotesk høje rampehøjder.


Med nogle hjul af størrelsen 110 mm er der garanteret en fantastisk rullefart på gaderne, som også vil hjælpe dig med at nå højere højder på ramperne. Derudover for at sikre du ikke mister fart, har NKD’s design team toppet dette ved at give hjulene en overlegen hårdhed, plus nogle kuglelejer som virkelig hjælper til med at holde på hastighederne. Dog da du vil opnå disse høje farter, får du brug for noget hurtigt og intuitivt at brug, så du kan bremse op i tide. Heldigt nok at dette trick løbehjul tilfældigvis kommer med en flex fender bremse på baghjulet. NKD Sports tænker da også på det hele, hva’?

Den høje kvalitet af NKD Octane V4 kan ses i hver eneste lille detalje af trick løbehjulet. Selv de bløde og elysisk behagelige håndtag, som vil sørge for at du undgår vabler mens du udøver blærede tricks og stunts.

For at gøre løbehjulet så nemt, let og stadig stærkt som muligt valgte design teamet at anvende et HIC kompressionssystem, da det nemlig ville kunne leve op til de krævende mål om et let, men pænt holdbart trick løbehjul. Der derved perfekt egner sig til samtlige variationer og kombinationer af tricks i skaterparkerne og på gaderne.
For en fed finish har løbehjulet en dobbelt klamp, som gør at du hurtigt vil være rullende efter du har sat baren på og spændt et par bolte. Nemt og supersimpelt, så du næsten med det samme er klar til alle dine sjove og gakkede ture med tricks.


Den hæsblæsende udviklede model NKD Octane V4 er kommet for at tage verden med storm. Kommet for at hjælpe dig med opnå storhed, samt have de fedeste af tider på et løbehjul til tricks. Ligegyldigt om du er en begynder, en erfaren rider eller professionel. NKD Octane V4 vil være med til de svedige tider på vejen i gaderne og rundt omkring i skaterparkerne, samt med hele vejen til tops siden om side med de største og mest talentfulde trick løbehjuls riders.
Et trick løbehjul som er ligeså parat til alle dine monster seje eventyr som NKD Octane V4 er en sjælden gave man ikke ser hver dag. Så hvis du føler tiden er kommet til at brænde asfalt af på et kraftfuldt næret bæst af et kvalitetsløbehjul til tricks, så tag dette mesterlige monstrum af et løbehjul her og fræs derudad med en stil der bare sparker hårdt!

Bedømmelser
Størrelsesguide

Størrelsesguide på trick løbehjul

Et trick løbehjul er meget stærkere end et almindeligt løbehjul, da det har ekstra forstærkninger. Derfor kan et trick løbehjul holde til, at man kører på ramper og hopper rundt på det. Et løbehjul som er lavet til tricks kan ikke foldes sammen, da dette giver et svagt punkt på løbehjulet. Derfor har et trick løbehjul en fast højde, som skal tilpasses din højde. Et løbehjul til tricks er som regel lavere end et almindeligt løbehjul til transport.

*Bemærk denne tabel kun er vejledende:

Din højde Under 110 cm 110-140 cm 140-160 cm Over 160 cm
Anbefalet løbehjul højde Under 70 cm 70-80 cm 75-85 cm 80+ cm

sizechart of stunt scooters

Du kan køre på alle størrelser af trick løbehjul, men det er ikke ensbetydende med at det er sjovt, komfortabelt eller nemt at lave tricks på. Derfor skal du have et trick løbehjul som er tilpasset din højde. Et løbehjul som er passet til din højde, vil give dig mere kontrol over dit trick løbehjul og du vil have nemmere ved, at lave tricks på det. Vi anbefaler at du måler afstanden fra jorden til din hofte og navle, og vælger et trick løbehjul som har en højde derimellem. Bemærk at højden på et trick løbehjul altid vil være en smagssag, alt efter hvilken stil man er til. Dog kan du bruge denne vejledende guide til at få en idé om hvilken højde dit trick løbehjul skal have.

Når du vælger et løbehjul til tricks, så er det også vigtigt at du vælger et løbehjul, som har den rigtige størrelse hjul. Et typisk trick løbehjul til børn har 90 - 110 mm hjul, hvor et trick løbehjul til store børn og voksne typisk bruger 110 - 120 mm hjul. Derudover skal du også huske at tænke på hvilket kompression system dit trick løbehjul skal have. Der findes forskellige former af kompression systemer til trick løbehjul, som har en stor betydning for dit løbehjul. Et SCS, HIC, IHC og ICS er nogle af de mest holdbare systemer til et trick løbehjul.

De kuglelejer som sidder i dine hjul på løbehjulet skal du også være opmærksomme på, når du skal købe et trick løbehjul. Kvaliteten af kuglelejer regnes i ABEC, som fx ABEC-5. Jo højere tallet er, jo finere er kuglelejet, og jo bedre kører hjulene rundt. Dvs. at hvis du har nogle gode kuglelejer, så har du nemmere ved at holde farten på dit trick løbehjul. Dette er meget praktisk når man kører på ramper, og ikke lige pludselig vil miste fart. Vi anbefaler, at du kigger på trick løbehjul, som har ABEC-5 kuglelejer eller højere. 

Se også vores udvidede guide om løbehjul, for en bedre forståelse.

Se alle vores trick løbehjul her.

Er du i tvivl om det skal være et trick løbehjul du skal have? Se alle vores løbehjul her.

Street

Street er et begreb for gadekørsel med dit løbehjul. Det betegner cruising i gaden eller på skaterbanen, med tricks i alle afskygninger – kun din fantasi stopper dig her. Street er den mest anvendte form for kørsel indenfor trick løbehjul og stiller ofte store krav til løbehjulets konstruktion og kvalitet. En robust konstruktion gør at du kan modstå enhver udfordring gaden kan byde dig, samt føle dig mere sikker på dig selv, når du er på eventyr, om det er første gang du er ude eller om du har gjort det 100 gange før.

Ramper

Ramper = kørsel på ramper. Man kører ofte på ramper for at lære at lave nye tricks med sit tricks løbehjul. Dette giver dig hurtigt mere selvtillid på løbehjulet og helt generelt! Du finder ofte ramper på skaterbaner. Skulle du dog ikke være så heldig at have sådan en i nærheden, kan vi anbefale at du anskaffer en af vores NKD-ramper, som gør at du kan øve alle steder både indendørs og udendørs. Der er uendelige modeller indenfor ramper, som du kan køre dit trick løbehjul på og det er en super måde at udfolde sig på, til at blive rigtig god.

Slide

Slide, og så kendt som Grind er betegnelsen for tricks der bliver udført ved at glide hen af noget. Det kunne for eksempel være et rør, et gelænder, et trappetrin, ja faktisk stort set alt du kan komme i tanke om. Med det rette løbehjul kan alle lære slide. Det kræver blot at du er opmærksom på at decket på dit tricks løbehjul har en grind-base dvs. udskæringer, der tillader dig at slide på ting. Denne kørselsform er super populær og du kan dyrkes med vennerne alle steder.

Transport

Transport betegner løbehjulets evne som transportmiddel. Hvor godt kommer du fra A til B og hvor let er det at tage med sig? At transportere sig via løbehjul er de seneste år blevet populært i mange europæiske storbyer, om det er til skole eller arbejde. Det er også super smart på ferier, hvor cyklen er for stor og uhandy, da gode transport løbehjul ofte kan klappes sammen og tages over skulderen.

Kvalitet

Kvalitet. Dette er et udtryk for vores professionelle vurdering af løbehjulet som helhed. Der dømmes her ud fra løbehjulets materialer, konstruktion, ydeevne og estimeret levetid. Med en høj vurdering her, har du anskaffet dig et super godt løbehjul, der er værd at vise frem.

Totale højde:

Den totale højde af hele løbehjulet. I forhold til højden af et løbehjul er der ikke noget der er mere rigtigt end noget andet. Dog kan man generelt sige at de lavere løbehjul egner sig mere til det tekniske ved tricks, hvor højere løbehjul anvendes til transport og komfort. Der kan fås justerbare løbehjul, som kan tilpasses netop dig og din højde.

Vægt:

Den totale vægt af det samlede løbehjul. Tungere løbehjul er oftere lavet af et materiale, såsom stål, der forøger holdbarheden og levetiden, hvor løbehjul af lettere materialer, som eksempelvis aluminium, er lettere at have med sig og transportere rundt omkring. Om det er det ene materiale frem for det andet afhænger både af hvor dyrt løbehjulet må blive og hvad du ønsker at bruge det til. Et trick løbehjul skal eksempelvis kunne holde til lidt af hvert og vil derfor være smart at købe i et mere holdbart materiale.

Deck design:

Der findes to typer deck design: one-piece og two-piece. One-piece decks er meget holdbare da de er lavet af sammensvejsede dele, hvorimod two-piece decks er sat sammen med bolte. Fordelen ved two-piece decks er, at de ofte er foldbare, og visse modeller har endda headtubes der giver mulighed for forskellige vinkler.

Deck materiale:

Løbehjuls deck er som oftest lavet af aluminium, da det er et utroligt holdbart materiale og heller ikke så tungt som andre materialer. Da aluminium er relativt blødt bliver det blandet med andre metaller. Aluminium opdeles i alloys, hvor værdien bestemmes af det blandingsmetal som aluminium er blandet med. Højere alloy betyder mere holdbart produktmateriale.

Deck længde:

Den totale længde af deckets overflade. Længden på decket er med til at bestemme hvor meget plads du har til dine fødder på løbehjulet. Jo længere et deck jo mere plads har du selvfølgelig at stå på, hvor jo kortere en længde, desto mindre plads har du.

Deck bredde:

Den totale bredde af decket på løbehjulets overflade. Bredde bestemmer ligeledes som længde hvor meget plads du har at gøre med til dine fødder på løbehjulets overflade. Om du eksempelvis kan stå med begge fødder ved siden af hinanden eller ej. Derudover skal der også være tilstrækkelig med plads når der accelerers med den ene fod, så du ikke pludselig mister balancen.

Konkav:

Konkaven er med til at gøre det lettere for dig at holde balancen. Den hjælper ved at dine fødder kan stå mere fast og få bedre greb på løbehjulets deck. Konkav på et løbehjul er der hvor overfladen på løbehjulet krummer indad. Uden dette vil det være lidt sværere at stå fast og mere stabilt.

Kompression:

Kompressions systemet er det system der holder din forgaffel stramt fast til deckets headtube og reducerer det slør som alle løbehjul vil blive mærket af med tiden, ligesom alt andet der aktivt bliver brugt udendørs.

Forgaffel:

Forgafler kan deles op i to hovedgrupper. One-piece og two piece forgafler. One-piece forgafler er støbt eller udskåret af et stykke metal, som giver forgaflen færre svage punkter i forhold til two-piece forgafler der er sammensat af flere dele. Yderligere kan forgaflerne opdeles i forgafler med eller uden gevind. Forgafler med gevind strammes med gevindet. Forgafler uden gevind kræver et kompressionssæt.

Headset type:

Headtuben på decket afgør hvilken headset-type ens løbehjul anvender. Et integrated headset er langt mere beskyttet og holder derfor også i længere perioder end et non-integrated, da headset henholdsvis sidder indeni headtuben og udenpå headtuben.

Bar materiale:

Stål er et meget kraftigt og holdbart materiale. Barer som er lavet af stål er meget stærke, men også markant tungere end barer af eksempelvis aluminium. Stålbarer henvender sig mere til løbehjul som virkelig kommer ud og bliver kørt hårdt, hvilket et trick løbehjul eksempelvis kommer ud for. Derfor vil det være oplagt at ens trick løbehjul er lavet af et mere holdbart materiale såsom stål.

Bar højde:

Den totale bar højde målt fra toppen af styret til bunden af baren. Nogle løbehjul kan justeres i højden så du selv kan tilpasse den til dig selv og din højde, hvor eksempelvis tricks løbehjul købes med en bestemt bar højde. Grunden for dette er at tricks løbehjul bliver brugt en del hårdere i forhold til hvad de skal kunne klare af slag og stød ved og under tricks. Derfor, hvis baren kunne justeres på et tricks løbehjul ville det gøre baren svagere imod slag og stød, hvilket give en del vanskeligheder ved brug.

Bar bredde:

Forskellige bredder af barer egner sig til forskellige riding styles. Ved air tricks har du langt mere kontrol over tricket med en bred bar, hvor en smallere bar egner sig bedre til tekniske tricks. Dermed har barens bredde en betydning for dine færdigheder, og det kan dermed være værd at overveje, hvad løbehjulet primært skal anvendes til.

Clamp størrelse:

Clamp størrelsen afhænger af antallet af bolte clampen strammes med. Jo flere bolte, desto større er størrelsen af clampen. Ligeledes gælder det så at desto færre bolte der bliver anvendt, jo mindre er størrelsen af clampen.

Ydre diameter:

Den ydre diameter af baren bestemmer hvilken clamp der passer til. Dermed anbefales det at barens ydre diameter passer til clampens indre. Bemærk dog at nogle clamps kan benyttes til både standard og til oversized bars.

Indre diameter:

Barens indre diameter bestemmer hvilken forgaffel der passer til. Om det er en one-piece forgaffel eller two-piece forgaffel afhænger i første omfang af hvad man ønsker med sit løbehjul. Det smarte ved en two-piece forgaffel er at den oftes kan foldes sammen, hvilket er praktisk for transporterings løbehjul, hvor en one-piece forgaffel er langt stærkere og derfor kan holde til det et tricks løbehjul bruges til.

Hjuldiameter:

Størrelsen på hjulene bør afhænge af din riding style. Har du meget fokus på kørselsoplevelse med behagelig kørsel og god hastighed, skal man gå efter de større hjul, derimod bør man vælge mindre hjul, hvis man går efter hurtig reaktion og bedre kontrol over løbehjulet. Dog er det vigtigt at hjuldiameteren passer sammen med forgafflen, decket og bremsen på løbehjulet.

Hjulhårdhed:

For at kende hårdheden på et hjul bruger man durometer skalaen. Den går fra 0 - 100A. Nul er her det blødeste og hundrede det hårdeste der kan fås af hjul. Hårdere hjul har bedre holdbarhed, men giver tydligere stød på ujævnt underlag. De hårde hjul ruller hurtigere og er derfor ideelle til skateparker med ramper, hvor underlaget er jævnt. Blødere hjul har kortere levetid, og er mere tilgivende overfor ujævnt underlag. Blødere hjul er derfor ideelle til cruising og andet gade kørsel.

Kerne materiale:

Aluminiumshjul og nylonhjul har hver deres kvaliteter. Aluminiumshjul er de stækerste, men nylonhjul er samtidig de letteste. Om det skal være det ene frem for den anden, afhænger om man vil lave tricks med sit løbehjul eller bare bruge det som transportmiddel. Det er smart at hjulene er stærkere hvis der bliver kørt udendørs.

Hjul design:

Der findes forskellige hjul designs. De to hovedgrupper kaldes for solid og spoked. Solid core hjul er relativt tunge hjul for et løbehjul, men har samtidig forbedret holdbarhed. Spoked hjul er et lettere løbehjuls hjul, men har derfor også en mindre holdbarhed.

Hjul profil:

En flad profil giver den bedste og det maksimale greb der kan opnås for et løbehjul, hvorimod den smallere profil giver en del mere fart i hjulene. Forgaflens facon på løbehjulet skal stemme overens med løbehjulets hjulprofil.

Kuglelejer:

Kvaliteterne af kuglelejer inddeles i ABEC og bliver givet et tal som en værdi. Jo højere en værdi er, desto bedre kvalitet er kuglelejerne af. Det betyder at ABEC-7 kuglelejer er af bedre kvalitet end ABEC-5 kuglelejer. Dog i forhold til løbehjul anbefales det at ABEC-værdien er højere til høje hastigheder og lavere til hjul der får mange slag.

Bremse type:

Der findes forskellige bremsetyper- bolt, fjeder og flex fender bremser. Bolt og fjederbremser larmer generelt lidt mere, hvis man ønsker mere lydløse bremser skal man gå efter flex fender bremser. Dog formindskes levetiden af hjulet en smule.

Samling:

Kontroller altid løbehjulet før brug, og vær opmærksom på at det er forskelligt, hvordan du modtager dit løbehjul. Kommer dit løbehjul samlet, er det fuldstændig klar til brug, hvorimod hvis det kun er delvist samlet, så vil der være få dele, som skal strammes og samles, hvilket kan gøres med alment værktøj. Er dit løbehjul derimod slet ikke samlet, skal alle dele af løbehjulet samles.
Specifikationer
★ Street ★★★★★
★ Ramper ★★★★☆
★ Slide ★★★★★
★ Transport ★★★★☆
★ Kvalitet ★★★★☆
Total højde 85 cm
Vægt 3500 g
Deck design Two-Piece
Deck materiale Aluminium
Deck længde 500 mm
Deck bredde 120 mm
Konkav Lille
Kompression type HIC
Forgaffel One-Piece
Headset type Integrated
Bar materiale Chromoly 4130
Bar højde 620 mm
Bar bredde 545 mm
Clamp størrelse Double
Ydre diameter 32 mm
Indre diameter 28 mm
Hjul diameter 110x24 mm
Hjul hårdhed 88 A
Kerne materiale Aluminium
Hjul design Spoked
Hjulprofil Medium
Kuglelejer ABEC-9
Bremse type Flex Fender
Samling Delvist samlet