NKX Nomad Skihjelm


Pris: 1.003,34 kr

Special Price 356,50 kr

Pris: 1.003,34 kr

Special Price 356,50 kr

Pris: 1.003,34 kr

Special Price 356,50 kr

Beskrivelse
Detaljer
Denne NKX Nomad er en skihjelm af høj kvalitet til både mænd og kvinder. Skihjelmen er CE-certificeret og giver derfor dig en sikker beskyttelse for hovedet.
Hjelmen er polstret med noget blødt velour materiale for ekstra komfort og er styrket med både EPS og ABS for en god solid hjelm, klar til lidt af hvert.
Derudover er der ventilation i hjelmen og en strop til justering af skihjelmens størrelse og pasform. Så den sidder ekstra behageligt på dit hoved.

En god klassisk stærk og komfortabel hjelm til brug af alle, som er vilde med ski og snowboarding. Så venter du en skiferie i nærmeste fremtid, vil du få stor glæde af NKX Nomad skihjelmen.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Small Medium Large
54 - 56 cm 56 - 58 cm 58 - 60 cm

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Specifikationer
Certifikater EN 1077 B
Køn Herre, Kvinde
Vægt 500 g
Indre skaltype EPS
Ydre skal type ABS
Polstringsmateriale 360 Velour Soft
Justeringsmuligheder Ja
Ventilation Yes