NKD Løbehjuls Griptape


59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
59,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Lækker NKD løbehjuls griptape i højeste kvalitet, som kan tilpasses til langt de fleste transport eller trick løbehjul.
Disse griptapes til løbehjul er lavet med de fineste sandkorn, som er limet fast med en superstærk 2-komponent epoxylim. Sandkornene medvirker til at du både vil stå helt exceptionelt godt fast, men samtidigt også at dine sko ikke bliver slidt nær så hårdt ned, som ved andre griptape designs.
Til at sætte disse NKD løbehjuls griptapes fast til dit transport eller trick løbehjul, anvendes der en skridsikker superlim. Denne lim gør at griptapen sidder helt fast og ikke rører sig det mindste, når du kører løbehjul og laver syge tricks i skaterparken. Yderligere er disse kvalitets griptapes laser skåret og lavet i en OVERSIZED størrelse, som giver dig et snorlige griptape design, der hurtigt kan tilpasses til de fleste løbehjulstyper.

Mangler du selv griptape i et stilrent og flot design, og vil du gerne have det bedste fodfæste tilgængeligt på markedet – så vil et af disse fede NKD løbehjuls griptapes være lige for dig!
Bedømmelser
Størrelsesguide
Mangler tekst......

Bredde

Bredden på dit løbehjuls griptape skal passe til bredden på dit løbehjuls deck. Hvis bredden er større på griptapen end på løbehjulsdecket, så kan du altid skære griptapen til.

Længde

Længden på griptape skal passe til længden på dit løbehjuls deck. Er dit løbehjuls deck længere end griptapen, så kan du altid skære griptapen til.

Udskåret

Griptapen til løbehjul er enten skåret så den passer til løbehjuls deck, ellers så kommer det uskåret som et firkantet stykke griptape. Er dette tilfældet, så kan du selv skære griptapen til, så det passer til dit løbehjul.
Specifikationer
Bredde 140 mm
Længde 584 mm
Udskåret Nej