NKD Diesel V4 Deck


Lagerstatus: På lager

Pris: 1.199,00 kr

Special Price 399,00 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"1253","label":"One Size","price":"0","oldPrice":"0","products":["12767"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"399","oldPrice":"1199","productId":"12766","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Decket på dit løbehjul er en af de vigtigste dele, og du skal derfor vælge nøje det deck der passer til dig og dit løbehjul.
Der er mange forskellige størrelser på decks til løbehjul. Transport løbehjul har typisk et smalt deck, som er lavet til høj fart. Decket på et trick løbehjul er forskelligt, alt afhængigt af din fodstørrelse.
Jo større fødder du har, jo bredere skal decket være, fx bruger en str 44 typisk 120mm bredt deck - men dette er en smagssag.

Kvaliteten på et løbehjuls deck er også meget væsentligt, og holdbarheden afhænger af den. Dog vil alle løbehjuls deck blive slidt op med tiden. Men et godt deck til dit løbehjul, som har en lang levetid, er typisk lavet i et one-piece design i et stærkt aluminiums materiale. Derudover er det også vigtigt at kigge på headset typen, da det er den del som får din bar til at spinne når du laver tricks. Et godt deck har et integrated headset type, som beskytter headsettet bedre end almindelige non-integrated headsets.

Headset type

Et deck kan enten være fremstillet med et integrated headset eller et non-integrated headset. Det der gælder de decks med et integrated headset er, at denne type for headset er integreret inde i headtuben og derved også er langt bedre beskyttet end de mere almindelige non-integrated typer for headsets.

Deck bredde:

Der findes mange størrelser af decks til løbehjul. Det mest gældende for de fleste løbehjul er, at jo større fødder du har, desto bredere bør dit deck også være, da du gerne skulle kunne stå stabilt på decket med begge fødder. Dog er det en smagssag for dine egne behov og ønsker. Typisk gælder det, at transport løbehjul har et smallere deck, da dette skaber mest mulig fart.

Deck Længde:

Decks til løbehjul fås i mange forskellige størrelser. Vedrørende længden af decket på et løbehjul gælder det, at jo større dine fødder er, desto længere skal dit løbehjul også være for, at du bedst muligt kan stå stabilt og have plads til dine fødder. Overordnet set er det dog smag og behag.

Deck dropouts

Der findes to Dropout-designs, Box-cut og Peg-cut. Box-cut er det mest moderne til tricks løbehjul. Langt de fleste nyere tricks løbehjul bruger box-cut. Dette giver nemlig mere stabilitet ved grinds, og øger deckets overflade, så du nemmere kan lande tricks. Peg-cut er der stadig mange løbehjul der bruger, og nogle vil også mene at det er bedre til visse tricks.

Deck vægt:

Vægten af decket til løbehjul afhænger af hvilket materiale decket er lavet ud af. Oftest er de fleste løbehjul, både transport løbehjul og løbehjul til tricks, fremstillet ud af enten aluminium eller stål. Løbehjul af stål er stærkere og har derfor en længere levetid end løbehjul lavet af aluminium, dog er de også en del tungere. Det mest almindelige for tricks løbehjul i høj kvalitet er, at decket er lavet af aluminium. Oftest er de billigere tricks løbehjul lavet af stål.

Deck materiale:

Materialet decket er lavet af. Langt de fleste løbehjul er lavet ud af materialerne aluminium eller stål. Aluminium er et letter materiale, og er derfor at finde på tricks løbehjul i høj kvalitet. Stål er et billigere materiale, og vejere også en del mere end aluminium. Dog er stål en lille smule stærkere.

Materiale styrke kvalitet

Styrken af aluminium bliver målt i ton, hvor mange ton aluminiumet er presset under. Et løbehjuls deck af T4 aluminium er produceret under 4 tons pres, hvor T6 betyder at det er blevet presset under 6 tons. Jo højere metallet er blevet presses under, jo stærkere er dit løbehjul deck.

Deck design

Et deck kan være produceret som One-Piece eller Two-Piece. One-Piece decks består af dele, som er svejset sammen. Dette er klart at foretrække hvis du har et trick løbehjul, da One-Piece har den bedste holdbarhed. Two-Piece decks er oftest set på transport løbehjul, som gør det muligt at folde løbehjulet.

Deck konkav:

Konkaven er den krumning der går indad på decket. Konkav giver stabilt i dine landinger, og lettere for dig at holde balancen på dit løbehjul. Derudover gør konkaven også det, at det er lettere at udføre bestemte slags tricks. De fleste kvalitets deck til tricks løbehjul er lavet på denne måde.

Deck bremse:

Der er i alt tre slags bremser til løbehjul. Fjeder bremsen består af to dele, og findes typisk på transport løbehjul eller billige tricks løbehjul. Flex Fender er lavet af enten aluminium eller stål, og er en meget stærkere bremse end fjeder bremsen. Brakeless er til dig som går 100% op i tricks. Dette er nemlig en bremse, som du IKKE kan bremse på! Dette er optimalt til når du laver tricks, og vil undgå at dine fødder lander på baghjulet. Det er vigtigt at du tjekker op på om den bremse du vælger er kompatibel med decket dit løbehjul har.

Hjuldiameter

Hvilken størrelse hjul kan jeg montere på mit løbehjuls deck? Hvis dit deck har monteret en bremse, så kan du ikke sætte alle størrelser hjul på, da dette skal kunne passe sammen. Hvis der ikke er nogen bremse monteret, så kan du sætte alle størrelser hjul på.

Hjulbolt

Følger der hjulbolt med til dette løbehjuls deck? Hvis der ikke medfølger hjulbolt, så skal du selv købe sådan en. Her er det vigtigt at du vælger den rigtige størrelse.

Deck spacers

Følger der spacers med til dette løbehjuls deck? Hvis der ikke medfølger spacers, så skal du selv købe sådan nogle. Her er det vigtigt at du vælger den rigtige størrelse.

Deck griptape:

Er griptape inkluderet? Det som griptape sørger for er, at holde dig stabilt og fast stående ovenpå decket af dit løbehjul. Uden griptape bliver det langt sværere, at stå fast og derved øges risikoen for, at miste balancen og glide af.
Specifikationer
Headset type Integrated
Deck bredde 120 mm
Deck længde 500 mm
Dropout Form Ikke tilgængelig
Vægt 1500 g
Materiale Aluminium
Materiale styrke kvalitet Ikke tilgængelig
Deck design One-Piece
Konkav Lille
Headtube længde Ikke tilgængelig
Bremse Ikke inkluderet
Hjuldiameter Ikke tilgængelig
Hjulbolt Ikke tilgængelig
Deck spacers Ikke tilgængelig
Griptape Ikke indkluderet