Beskrivelse
Detaljer
Størrelse: Medium

Pro-level performance og komfort, designet til at give all-day komfort og fodhold til den yngre generation, så de kan starte progression større end de nogensinde har drømt.
The Charger giver en solid og alsidig performance for de unge shredders der leder efter en komfortable binding, som helt naturligt gør dem bedre. A-FRAME Basen, B.E.S.T. Convertible toe strappen og PERFECT FIT ankle strappen er lette at justere til de voksende fødder, mens TALON Highback og EVA Dampening giver forbedre fodhold og repsons. Så væk fra gaming konsollen og ud og snowboarde!
Bedømmelser
Størrelsesguide

Guide til valg af Snowboard Bindinger

At vælge bindingerne til dit snowboard, er lige så vigtigt som selve snowboardet!
Der findes forskellige typer af bindinger til snowboards. Nogle er bløde, som er designet til park og freestyle. Der findes også stive bindinger, som er til høj fart på pisten. Men vigtigst af alt, så skal dine bindinger passe til flexen i dine snowboard støvler.

Hvilken størrelse snowboard bindinger?
Det er vigtigt at du vælger den rigtige størrelse bindinger. Størrelsen skal nemlig passe til dine snowboard støvler. Se nedenstående tommelfingerregel, for eksempelvis herre og kvinde bindinger:
Herrer - Bruger du størrelse 37-41 eu i sko, så skal du have fat i en Medium binding. 41-45 eu bruger typisk Large, og bruger du sko større end 45 eu i sko, så skal du op i en størrelse X-Large snowboard binding.
Kvinder - En størrelse 34-37 eu i sko, bruger typisk Small i snowboard bindinger. Bruger du større end 37 eu i sko, så skal du bruge Medium.

Se hele vores udvalg af bindinger til snowboards her:
Herre Bindinger
Kvinde Bindinger

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os - Klik Her

Specifikationer
Køn Herre, Kvinde
Rytter niveau Nej
Flex Blød
Terrain Nej
Features Ikke tilgængelig