Beskrivelse
Detaljer
Pegs lavet af meget stærk 7075 aluminium, hvilket giver længere levetid de fleste andre pegs på markedet. Næsten lige så hårdfør som stål pegs men lige så let som Aluminium pegs.
Disse pegs passer sammen med de fleste Naked, Blitz, Chili, Madd, Dominater og Maui And Sons løbehjul.

Bedømmelser
Størrelsesguide

Købsguide til pegs

Pegs stammer oprindeligt fra BMX verden, men er i dag meget udbredt inden for tricks løbehjul. Det er blandt andet fordi de er tilnærmelsesvis uundværlige, når du skal lave slides på dit trick løbehjul i skateparken. Når du skal montere pegs på dit tricks løbehjul for første gang, skal du have en længere bolt. Det er vigtigt at måle størrelsen på bolten på både forhjulet og baghjulet. På forhjulet skal du måle afstanden mellem ydersiden af forgaflen på løbehjulet. Typisk vil du skulle bruge spacers, når du skal montere pegs på baghjulet på dit tricks løbehjul. Nogle pakker med pegs inkluderer spacers.


Materiale:

Man kan købe pegs til tricks løbehjul i to materialer: aluminium eller stål. Pegs til tricks løbehjul i aluminium er forholdsvis lette og samtidig stærke. Stål er et noget kraftigere materiale og derfor endnu mere holdbart end aluminium.

Bolt længden:

Det er vigtigt at måle bolt længden for at sikre, at det passer til dit tricks løbehjulet. Man skal måle bolten uden møtrik. Se tegning.

Længde på pegs:

Man kan købe forskellige længder pegs til sit tricks løbehjul. Det kommer an på din riding style.

Antal:

Det er forskelligt hvor mange pegs man vælger at have på sit tricks løbehjul. Nogle nøjes med 1, andre 2 eller 4 pegs. Hvis man køber 2 pegs, anbefaler vi at man placerer dem på samme side.

Pegs per pakke:

Antallet af pegs, der er inkluderet i pakken. Man kan sagtens bruge 1 peg til sit løbehjul, dog er der nogle personer, som foretrækker 4 pegs monteret. Ønsker man flere, kan de altid købes separat.

Pegs længde:

Den totale længde af denne peg. Nogle personer foretrækker lange pegs til deres løbehjul, hvor andre foretrækker korte pegs. Længden på dine pegs er en smagssag, som er forskellig fra person til person.

Hjulbolt:

Er der en hjulbolt inkluderet i din pegspakke? Du skal bruge en hjulbolt for at montere dine pegs på dit trickløbehjul. Dog kan hjulbolte også købes separat.

Hjulboltlængde:

Længden på din hjulbolt skal kunne passe sammen med dit trickløbehjul. Bemærk, at der er forskel på længden til dit forhjul og baghjul. Hjulboltene på baghjulet er som regel længere end dem til forhjulet.

Aksel diameter:

Beskriver diameteren på den aksel/bolt som skal holde peg og hjulet. Hullet i dine pegs er beregnet til en bestemt diameter på akslen/bolten.

Materiale:

Materialet, som disse pegs er lavet af. Aluminium er et meget let og holdbart materiale, så langt de fleste pegs til trick løbehjul, er lavet af aluminium. Pegs kan også fås stål, som er et endnu mere holdbart materiale end aluminium, men dog også tungere.

Pegs vægt:

Vægten på én peg, uden hjulbolt. Det anbefales, at dine pegs ikke bliver alt for tunge, da det vil gøre dit løbehjul tungere, og dermed gøre det sværere at lave tricks.
Specifikationer
Antal per pakke 1
Pegs længde 50 mm
Hjulbolt Inkluderet
Hjulbolt længde 90 mm
Materiale Aluminium
Vægt 28 g