Beskrivelse
Detaljer
Virkelig behagelig slide gloves fra Miller Division.
Velcro pucks, så du kan afmontere dem hurtigt og nemt.
Høj kvalitet som altid fra Miller Division, og meget åndbar slide gloves til downhill longboards.
Hvorfor bruge slide gloves til longboarding?

Hvis du gerne vil lære at slide på longboard så er longboarding slide gloves et "MUST HAVE".
Du kan tage fra på jorden og dit tyngdepunkt bliver flyttet fra longboardet og ned på jorden med det samme. Derfor får du lynhurtigt dit longboard til at slide med slide gloves.
Slide gloves bruges også som sikkerhed da du kan glide hen ad asfalten med dem på.


Bedømmelser
Størrelsesguide
*Tabellen er kun vejledende
Hånd bredde
X-Small 15.2cm (6")
Small 17.7cm (7")
Medium 20.3cm (8")
Large 22.8cm (9")
X-Large 27.9cm (11")


Sliding gloves

Skateboardhandsker også kendt som slide gloves, er specielt designet til at beskytte dine fingre og håndflader. De er lavet af slidstærkt, fleksibelt stof og downhill slide gloves har også en tyk plastikpuck på håndfladen for at beskytte din hånd under mange skate tricks. Uanset om du lige er begyndt eller kører på skateboard, er skateboardhandsker et must.
Skateboardhandsker gør det nemt at håndtere de hårdeste fald og komme sig hurtigt. Ryttere på alle niveauer bærer skateboardhandsker og de er især nyttige til konkurrencedygtige ryttere, der lærer skarpe nye tricks og stunts. Disse skateboard pads er især vigtige for downhill skateboardere på grund af de høje hastigheder der kommer op på.

Størrelse:

For at måle din hånd efter skateboardhandsker skal du måle omkring den største del af håndfladen, bortset fra tommelfingeren. Nedenfor er et generelt diagram for skateboardhandskestørrelse.