Beskrivelse
Detaljer
Komplet sæt med knæbeskyttere og albuebeskyttere fra Miller Division.
Kraftige velcro-spænder for sikker lukning. De kraftige materialer gør, at du kan slide, på asfalten disse knæbeskyttere. Kører du longboard, skateboard eller rulleskøjter? Så giver 2-pack beskyttelsessættet dig mulighed for, at lave nye tricks helt "nede" på asfalten.
Super monterings elastik g<ør det muligt, at holde knæbeskytteren på plads uden at du stopper for al blodtilførelse igennem dit ben. - Hele bagsiden kan også indstilles! Du kan justere hele bagsiden med velcro. Det hjælper dig til at få den helt rigtige pasform.
Velegnet til longboard, skateboard, rulleskøjter og løbehjul.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af knæbeskyttelse:

Når du måler dine knæ skal du gøre det lige under knæskalden for at få de korrekte mål. Det er vigtigt, at du måler på bar hud, så du opnår det bedste og mest optimale resultat. Dvs. ingen bukser når du måler rundt om knæet. Brug et målebånd og kig på den nedenstående tabel, som er angivet i centimeter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Vær opmærksom på, at størrelsesguiden kun er vejledende.

For at undgå smertefulde og langvarige knæskader ved brug af skateboards, rulleskøjter eller løbehjul er det smart at bruge knæbeskyttelse. Beskyttelsen skal passe så perfekt som muligt, så det ikke irriterer eller er i vejen. Nedenfor findes vores guide til at undgå dette og derved få beskyttet dine knæ ordenligt og effektivt. Derefter er der også en video med en af vores eksperter, der giver en kort og god forklaring.


Børne Pads:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Knæ Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Pro Pads:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Knæ Størrelse 22-25 26-29 30-33 34-39 39-44