Manera Union - Kitesurfing Trapez


1.199,00 kr
1.199,00 kr
1.199,00 kr
1.199,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Info & egenskaber
UNION anvender avancerede produktionsprocesser, så det kan være langt lettere end andre trapezer på markedet. Det er baseret på EXO’s hovedprincip for belastningsspredning og tilbyder ekstrem komfort, pålidelighed, holdbarhed og uovertrufne vægtegenskaber. Kør med UNION i dag, og få den ultimative støtte fra en letvægtstrapez.

Nøglefunktioner:
Fjervægt
Med en vægt på kun 1,1 kilo (medium størrelse, ingen spreader bar). du skal være forsigtig, denne trapez ikke sprænger væk på en blæsende dag! UNION er en af de letteste seler på markedet, og den forbliver let, selv når den er våd, da den ikke absorberer vand. Den nye Union er næsten vægtløs på din krop; du vil ikke engang bemærke, at du bærer den!

"Single Foam"
Komfort er altafgørende i enhver trapez; UNION bruger en enkelt injektions form til at fremstille en skumbund i ét stykke. Dette gør det meget holdbart, da der er mindre dele, der skal limes eller sys sammen. Det absorberer langt mindre vand og er meget lettere end de mange skumindlæg, der bruges i nogle trapezer.

Energispredningsplade
Energispredningsplade fungerer på samme måde som den banebrydende energispredningsramme, som manera kom med for fire år siden, og var revolutionerende inden for komfort i en trapez (bliver brugt i deres EXO- model). UNION integrerer pladen inden i seletøjet, og den er direkte forbundet til spreader baren for at sikre, at den tager 100% af belastningen fra dragen. Dette skaber uovertruffen komfort ved at sprede trykket omkring ryggen, ved brugen af en tætsiddende pasning og en kraftig undersøgt ydrekant for at sikre optimal support. Ved at sprede belastningen omkring denne plade og spreader baren fjerner det enhver stress fra trapezens blødere dele, såsom skum, termoform og syning, gør dette seletøjet endnu mere holdbart og pålideligt!

Spreader bar system
Manera ønskede at undgå ubehagelig sammentrækning af trapezen på brystet, og derfor tilpasser de deres spreader bar til trapez størrelsen tørrelser. En velegnet spreder bar trækker langs begge sider af trapezet, mens en spreader bar, der er for lille, trækker med en skarp vinkel, lægger pres på surferen og skaber besværlig smerte.

"Down hold system"
Da der ikke er noget værre end en trapez, der glider op under dine sessions, udviklede vi "down hold system", en asymmetrisk fastgørelse til spreader baren, der fordeler kræfterne nedad. Sikret i sin oprindelige position kører krogen ikke op.

"Tuck flap"
TUCK FLAPS hjælper DOWN HOLD SYSTEMET yderligere ved hjælp af klapperne placeret i enderne af spreader baren og indsat i trapezen. Når stropperne er strammet, komprimeres og låses de. Ved at gøre forbindelsen mellem selen og spændet stivere forhindrer det at det køre op.
Bedømmelser
Specifikationer
Årgang 2020
Køn Kvinde, Mand
Down hold system Inkluderet