Beskrivelse
Detaljer
Da vi designede EXO trapezen gik vi all-in hvad angår de bedste materialer og teknologier uden et eneste kompromis. For at imødekomme de behov som størstedelen af kitesurfere har, valgt vi at designe en mindre eksklusiv udgave: Senso Modellen. Men tro ikke, at det betyder at SENSO er en plattenslager. Denne nye model har nemlig den fordel af den er designet ud fra alle erfaringerne med EXO. Derfor har vi holdt de fleste af de teknologier: EUF, fordi det er nøglen til struktur og en effektiv kraft distribution, samt the COCOON CONCEPT, the ERGONOMIC PREFIT, the SEAMLESS NEOPRENE AREA and the DOWN HOLD SYSTEM. 
Alstå er SENSO er det perfekte kompromis for enhver rider som krævende komfort med en fantastisk pasform og støtte.

SENSO Trapetz 2015 

Den nye tegnologi, "EDF", der er udviklet i samarbejde med Human Kinetics Science Laboratory, fordeler belastningen på ryggen bedre. Resultatet giver dig endnu flere timer på vandet og giver en stærkere ryg. Energy dispersion frame bringer en helt ny deminution. Spederbar / trapezkrogen er nu i dirkete kontakt med rammen i trapezen. Det sikre belastningen i traepzen bliver fordelt. Og ikke kun kommer et sted på ryggen.
Ved at forhindre kroppen i at kompensere de trykpunkter med muskelsammentrækninger og unaturlige arbejdsstillinger, udnytter Manera virkelig reducere rytterens træthed og backaches. Som en ultimative udtryk for innovation, giver EXO & SENSO en uovertruffen komfort følelse så du kan køre utrætteligt i timevis.

Blandt forskellige analyser, montering af en tryksensor tæppe muligt for os at direkte visualisere, hvordan kræfterne spredes. På denne 3D grafik af trykfordelingen er det let at se, at takket være EUF, de kræfter fortsat meget lav i det centrale område. Omvendt tryk er placeret i bunden af selen, som hviler på bækkenet for at yde bedre støtte til de belastninger, skabt af trækkraft af dragen.Cocoon concept gør Manera SENSO trapezen meget blød og behagelig at bruge. Trapezen er bygget op i forskellige lag. Dette giver dig en oplevelse af en helt fantastisk support af ryggen.

Denne nye metode går ud på at overføre alle de belastninger og pres uden trapetzen gennem rammen (the frame) mens placere samtlige alle skum og forstærkningslag mellem disse kræfter og din ryg.

Normalt er stropper, plader, og andre enheder skjult i trapetzen og er klemt inde mellem to lag skum. Desværre er det kun et af disse lag der forbliver mellem din ryg og selve trapetzen som skal reducere spændingerne.

Der er lagt et enormt stykke arbejde i, at få Manera SENSO trapezen til, at give den bedste pasform fra første gang du bruger den. Det giver dig den bevægelsesfrihed som er nødvendig for dig når du kitesurfer. Dette forhindrer også eventuelle rygskader.Egonomic Fit: Vi har gjort et omfattende stykke arbejde på den menneskelige krops anatomi for at finde den rigtige form. Vores mål var at bygge en trapetz der passer perfekt til de naturlige kurver af ryggen, så den tilpasser sig aktivt til dine bevægelser under surfing. Denne ergonomiske form giver frihed, fleksibilitet og blødhed, samtidig minimere friktion områder. For at sikre optimal komfort under aktion, er EXO & SENSO trapetzer præ-formet; hvilket betyder at der er en ergonomiske form af trapetzen som er indbygget i hvert lag af materiale, der komponerer produktet under fremstillingen. Dette produkt passer til rytter og beskytter ham fra skader og friktion lige fra første anvendelse.


Seamless neopren ved hoften bevirker, at Manera SENSO trapez ikke laver ubehag på dine hofter ved brug. (Dette er et meget kendt problem ved andre trapezer).

Down Hold System, holder trapezen i samme position hele tiden. Dette er selvom at du er begynder og har kiten meget kl. 12. Det nyudviklede Down Hold System gør, at trapezen ikke kravler op. (Vi kender alle til en hoftetrapez som kravler op - Menera er løsningen på det problem).
Bedømmelser
Størrelsesguide
mangler tekst