Beskrivelse
Detaljer
Det bedste valg.
- One size
Manera poncho i lækkert i et lækkert bambus materiale. Ponchoen er perfekt til vandsports entusiaster. Den kan både benyttes som et mobilt omklædningsrum og til at tørre af eller bare få varmen med. Hvad er fordelene ved denne Manera Poncho:
  • Ekstra blød
  • 3 - 4 gange mere vandafvisende end normalt bomuld
  • Tørrer 2 gange så hurtigt som andre kendte poncho
  • Naturlige materialer: Manear poncho kommer ikke til at lugte
  • Naturlige materialer: Sund for huden og ikke allergifremkaldende
  • Stor nok til at du kan klæde om i den.
  • Holder tør så du kan kører hjem i den
Bedømmelser
Størrelsesguide
.

Komfort:

Hvor komfortabel er denne poncho?
Vi har testet alle vores ponchoer på webshoppen, og kan derfor giver brugeren vores bedste anbefaling. Kitedanmark's anbefalinger bliver givet i stjerner, hvor 0 stjerner er det dårligste. Og 5 stjerner er en poncho i den bedste komfort.

Materiale:

Materialet din poncho er lavet af.
Der findes typisk to materialer en poncho er lavet af, Mikrofiber og Bomuld. Ponchoer lavet af Mikrofiber er oftest lidt billigere, men kvaliteten følger også dermed. Bomuld er deluxe udgaven af en poncho, og du får derfor en rigtigt behagelig poncho.

Størrelse:

Højden x Bredden af ponchoen.
Størrelsen på ponchoen kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af ponchoen til toppen af ærmet. Bredden på ponchoen bliver målt i bunden af ponchoen, fra den ene side til modsat vandrette side.

Vægt:

Vægten på ponchoen.
Oftest er ponchoer fremstillet af mikrofiber som typisk er de lette, og en poncho fremstillet af bomuld er lidt tungere. Dette skyldes at bomuld er tungere materiale, og oftest også har tykkere lag.
Specifikationer
Komfort ★★★★★
Materiale 100% Bambus
Mål N / A
Vægt 2000 g