Beskrivelse
Detaljer
Det er ofte hænderne som er noget af det første der fryser, når vejret er koldt. Så her har du et par handsker der vil holde dine hænder dejligt varme gennem vinter sæsonerne. Disse handsker var dem der blev fremvist under optagelserne af VALHALLA i Island. De er lavet af Glideskin materialet, som er meget vand og vindbeskyttet. Handsken er pre-formet for en optimal komfort og handskens håndflade er med print der forstærker dens evner i forhold til at have et bedre greb på baren, boardet og padlen. Manchetterne er vandbeskyttet og af MAGMA materialet indeni handsken, dette holder dig godt varm i de værste vinter forhold.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Tykkelse:

Tykkelsen på dine neopren handsker er afgørende for hvor varme de er. Jo tykkere neoprenen er, jo varmere er dine handsker. Dog mister du noget af fleksibiliteten i handskerne ved at vælge en meget tyk neoprenhandske. En typisk vinter neoprenhandske er 3-5 mm tyk, hvor en forår/efterårs handske er oftest 1-3 mm tyk.

Type:

Der findes 3 forskellige typer af neoprenhandsker. Den normale handske er den med 5 fingre. Denne type neoprenhandske er den mest fleksible handske, dog er dette ikke den varmeste type neoprenhandske. Lobster er en mellemting som har en mellem fleksibilitet og varme. Denne type neopren handske er meget populær til de danske vintre. Luffer er den varmeste type neoprenhandske, dog er fleksibilitet ikke så god som de andre typer neoprenhandsker.

Årgang:

Hvert eneste år bliver kvaliteten af neoprenhandsker gjort bedre og bedre. Derfor anbefaler vi hos Kitedanmark, at du finder en neoprenhandske som ikke er ældre end to år for at kvaliteten er med.
Specifikationer
Årgang Nej
Type 5 Finger
Køn Ikke tilgængelig
Tykkelse 2,5 mm
Vandtemperatur 8° - 12° C