Manera Meteor X10D 5/4/3 Våddragt


Pris: 2.499,00 kr

Special Price 1.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer
Denne Meteor X10D våddragt er lavet med ydeevnen i fokus. Det indvendige af X10D får dig til at føles dens stretch og lethed, med en ekstra fed følelse for huden. Denne våddragt tilpasser sig meget til waveriding, freestyle eller SUP, grundets våddragtens evne til at følge bærerens bevægelser uden besværligheder. Hvis du søger lethed og fleksibilitet, så er dette den våddragt du leder efter.
Yderligere information
Yderligere information
Årgang 2018
Tykkelse 5/4/3 mm
Sæson Efterår, Forår, Sommer
Køn Mand
Bedømmelser
Størrelsesguide

Våddragt størrelsesguide

En våddragt kan du bruge til mange forskellige vandaktiviteter, f.eks. kitesurfing, kajak og SUP. I Danmark skal du næsten altid bruge en våddragt, da vandet sjældent når så høje temperaturer, at man kan gå uden. Går man ud i koldt vand kan det meget hurtigt blive farligt. Så husk altid at tjekke op på vejret og at bruge våddragt. 

Vi har lavet en guide, som skal hjælpe dig med, at finde den rigtige størrelse våddragt, som passer til din krop. Ligesom en sko for eksempel skal gås til, bliver en våddragt også løsere med tiden, når den kommer i kontakt med vand. Derfor er det vigtigt, at den hverken er for stor eller for lille. Er den for stor til at starte med kommer man nærmest til at svømme i dragten, og vand får lettere ved at komme ind gennem ærmerne og buksebenene. Er den derimod for lille bliver den praktisk talt umulig at få på, da en våddragt ofte er lidt stram fra starten af og kan være vanskelig at få på for begyndere. 

Du kan se vores store udvalg af våddragter her.

*Bemærk denne tabel kun er vejledende.

sizechart for wetsuits