Manera EXO Trapez


1.999,00 kr
1.999,00 kr
1.999,00 kr
1.999,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
EXO 2019
Kitesurfing trapez fra Manera i den højeste kvalitet og bedste komfort!
Vi kan ikke love dig at Manera produkterne gør dig til en bedre surfer, du vil nok ikke blive kongen af stranden og forventer nok heller ikke at alle går amok når du surfer forbi. Det Manera istedet kan forsikre dig om, er at du helt sikkert vil få mest muligt ud af dine sessions med Manera produkterne. Din ryg vil ikke gøre ondt efter en 2 timers session, du vil ikke blive kold fordi du vil surfe året rundt. Du vil istedet blive komfortabel og sikker, og hver eneste session vil blive en fornøjelse, som det skal være at kitesurfe.

I 2013 blev Manera EXO trapezen for første gang vist frem for offentligheden, med store succes! Manera havde arbejdet på en ny form for kitesurfing trapez i flerer år, med masser af test og research. Alt den energi, som Manera har lagt i projektet om verdens bedste trapex blev nu en realitet. Hvert eneste år siden, har Manera kun gjort produktet bedre. Der er lavet ændringer i både strukturen og materialet, forbedringer af komfort og holdbarhed af EXO'en.


Materiale researh
Udseendet og holdbarheden er begge en meget vigtig del af trapezen, som Manera igen i år har forbedret begge dele af.
Designteamet har set efter de bedst mulige materialer i form af udseende, farver og holdbarhed, inklusiv, rip stop, pu, 600D, blødt materiale og premium neopren, alt er valgt til at matche og testet til at modstå de mest ekstreme vejrforhold. Denne materiale researh er endt ud i et fedt sofistikeret og moderne udseende, langt fra de regulere EVA termoform som er på markedet. Plus, EXO'en er nu stærkere end noget andet der har før har været på markedet.

Ergonomisk pasning
Når det kommer til komfort er pasningen essentiel. Ved pre formning af alle de materielle lag er der under fremstillingen komponeret den ergonomiske tilpasning. Den første version af det ergonomiske prefit hjalp virkelig tilpasningen til aktive bevægelser af kroppen, og giver frihed, fleksibilitet og blødhed. Målet for 2016 var at forbedre dette. Manera gennemarbejdede fremstillingsprocessen til at forbedre formen af EXO'en, så den tilpasser bedre omkring taljen. Resultatet er imponerende som den nye model sidder omkring kroppen, som om den er skabt til at være der.

NEST FOAM
Der er anvendt forskellige tykkelser af NEST SKUM i overensstemmelse med pressets absorptionsbehov; Dobbelt lag i midten af ryggen, hvor trykket er størst, enkelt lag i kanten for ekstra komfort. Over tiden vil skummet bevare sin oprindelige form og tykkelse, samtidig med at trapezens komfort stadig vil være på samme nivau.

Energi Dispersion frame 

Denne Manera innovation har en sekskantet struktur, bygget med forskellige stivhed og grader af volumen til at kontrollere sin flex og modstand. Trapezens største fordel og innovation skal tilsluttes direkte til løftebøjen gennem gjord og spænder til en direkte overførsel af belastningen og modtager dermed 100 procent af kitens power. Dens design og struktur er med til konsekvent at fordele presset over et meget større område. Presset er ikke længere koncentreret om et smalt område af rideren, hvilket beskytter og forhindre rideren i at skulle kompensere med sine lænde muskler. Denne teknologi giver en ny vison om energioverførsels videnskab og giver ridereb et niveau af komfort som aldrig er set før.
Bedømmelser
Størrelsesguide
mangler tekst