Beskrivelse
Detaljer
Info & egenskaber
EXO-trapezen er udviklet til at optimere belastningsfordelingen og således forhindre surferen i at have forkert placerede trykpunkter. Derfor arbejdede Manera med et menneskeligt kinetisk videnskabslaboratorium for at hjælpe dem med dette projekt. Deres videnskabelige tilgang og viden om menneskelig morfologi gjorde det muligt for os at skabe en sele, der gav et niveau af komfort, der tidligere ikke var eksisterende.

Energispredningsramme
EDF er en hexagonal struktur med forskellige tykkelsesgrader. Det er direkte forbundet til spreader baren gennem stropperne og spænderne. Takket være sin form og struktur spreder man trykket over et meget bredere område af ryggen og reagerer bedre. Ved at være mindre koncentreret på et lille område på ryggen beskytter EDF brugeren og undgår enhver uønsket muskulær indsats for at opveje den dårlige trækkraft.

Ballistisk nylon
Dette materiale er udviklet til at blive integreret i kropsrustninger, designet af Royal Air Force til dets piloter. Dette materiale er lavet af tykke nylontråde samlet på en meget tæt måde, det giver enestående slidstyrke og ekstrem holdbarhed. Denne innovation forlænger MANERA-trapezets levetid.

"Single Foam"
Komfort er altafgørende i enhver trapez; EXO bruger en enkelt injektions form til at fremstille en skumbund i ét stykke. Dette gør det meget holdbart, da der er mindre dele, der skal limes eller sys sammen. Det absorberer langt mindre vand og er meget lettere end de mange skumindlæg, der bruges i nogle trapezer.

"Down hold system" Da der ikke er noget værre end en trapez, der glider op under dine sessions, udviklede vi "down hold system", en asymmetrisk fastgørelse til spreader baren, der fordeler kræfterne nedad. Sikret i sin oprindelige position kører krogen ikke op.

"Tuck flap"
TUCK FLAPS hjælper DOWN HOLD SYSTEMET yderligere ved hjælp af klapperne placeret i enderne af spreader baren og indsat i trapezen. Når stropperne er strammet, komprimeres og låses de. Ved at gøre forbindelsen mellem selen og spændet stivere forhindrer det at det køre op.

Manera Leas Release
To "lease realeses" er integreret i EXO-selen, så du let kan udløse din leash, uanset om du er højre- eller venstrehånede. Leashen kan også være løs og glidbar eller klemmes mellem de to ringe.
Bedømmelser
Størrelsesguide
mangler tekst
Specifikationer
Årgang 2020
Køn Kvinde, Mand
Down hold system Inkluderet