Beskrivelse
Detaljer
Manera EXO trapez er en helt ny opfindelse indenfor kitesurfing trapez-design. Efter 2 års udvikling, mere end tusinde timer på vandet og et tæt samarbejde med Human Kinetics Science Laboratory, kan F-one, nu stolt præsentere en helt ny fremgangsmåde, at bygge sikre, top performance kitesurfing trapezer på!

Vores internationale og lokale ridere har nu brugt EXO trapezen i mere end et år, og deres feedback er simpelthen enestående! Komfort, støtte og pålidelighed er de 3 vigtigste faktorer, der vender tilbage på de anmeldelser vi får fra dem. Nogle kitesurfer er stoppet med at bruge deres siddetrapez, på grund af det faktum, at den nye EXO trapez ikke glider op som en klassisk trapez.
 


Color Combos


Manera Trapez EXO 2015


For at forbedre den ekstraordinære komfort i Manera Trapezen, har Manera arbejdet grundigt på skumforing i Trapezen. Efter utallige forsøg, analyser og sammenligninger, har R&D afdelingen besluttet at fore den nye EXO Trapez med noget specifikt komfort skum kaldet; NEST SKUM

Den nye skum linjer hele interiør volumen af trapezen, som kommer i kontakt med kroppen hos kitesurferen, og giver hermed en bedre pude under spænding med optimal komfort. Trapezen giver kitesurferen en maksimal vifte af bevægelighed og fleksibilitet, samtidig med en stor støtte og ideel fordeling af kræfterne på tværs af EXO trapezen.

NEST FOAM

Der er anvendt forskellige tykkelser af NEST SKUM i overensstemmelse med pressets absorptionsbehov; Dobbelt lag i midten af ryggen, hvor trykket er størst, enkelt lag i kanten for ekstra komfort.
Over tiden vil skummet bevare sin oprindelige form og tykkelse, samtidig med at trapezens komfort stadig vil være på samme nivau.

Energi Dispersion frame

Denne Manera innovation har en sekskantet struktur, bygget med forskellige stivhed og grader af volumen til at kontrollere sin flex og modstand. Trapezens største fordel og innovation skal tilsluttes direkte til løftebøjen gennem gjord og spænder til en direkte overførsel af belastningen og modtager dermed 100 procent af kitens power. Dens design og struktur er med til konsekvent  at fordele presset over et meget større område.

Presset er ikke længere koncentreret om et smalt område af rideren, hvilket beskytter og forhindre rideren i at skulle kompensere med sine lænde muskler.

Denne teknologi giver en ny vison om energioverførsels videnskab og giver ridereb et niveau af komfort som aldrig er set før.
 
Bedømmelser