Manera Eclipse Trapez


1.599,00 kr
1.599,00 kr
1.599,00 kr
1.599,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Efter at have arbejdet med ergonomiske designs i noget tid, blev det klart for Manera at deres mål skulle være at skubbe til rammekonceptet ydeligere for at opnå en endnu højere stivhed. Så her kommer deres allerfedeste kitesurfings trapez til dato, nemlig Manera Eclipse Trapezen!

Eclipse trapezen er en yndefuld balance mellem stivhed, fleksibilitet og en god fri bevægelighed, som giver dig som kitesurfer en suværen støtte hvorend der er nytte.

Nøglefunktioner:

* Fleksibel skal
Den fleksible skals stivhed går fra meget stiv i den centrale del, og bliver blødere i kanterne. Den stive centrale del forhindrer trapezen at folde og sammenpresse din krop, mens det stadig giver dig god støtte i underryggen. Det blødere omrids bevarer intuitiv mobilitet og tilpasningsevne.

* Gel skum
Gelskummet spreder trykket jævnt og effektivt for at give en "pudekomfort", der er meget værdsat under lange sessions. Det skaber en anerledes følelse, mens du surfer, fordi den bevæger sig sammen med dine bevægelser, derfor er kontakten med trapezen mere intuitiv og det forhindrer udslæt eller gnidningsmærker.

* "Down hold system"
Da der ikke er noget værre end en trapez, der glider op under dine sessions, udviklede vi "down hold system", en asymmetrisk fastgørelse til spreader baren, der fordeler kræfterne nedad. Sikret i sin oprindelige position, kører krogen ikke op.

* "Tuck flap"
TUCK FLAPS hjælper DOWN HOLD SYSTEMET yderligere ved hjælp af klapperne placeret i enderne af spreader baren og indsat i trapezen. Når stropperne er strammet, komprimeres og låses de. Ved at gøre forbindelsen mellem selen og spændet stivere forhindrer det at det køre op.

* Spreader bar system
Manera ønskede at undgå ubehagelig sammentrækning af trapezen på brystet, og derfor tilpasser de deres spreader bar til trapezens størrelse. En velegnet spreder bar trækker langs begge sider af trapezen, mens en spreader bar, der er for lille, trækker med en skarp vinkel, lægger pres på surferen og skaber besværlig smerte.
Bedømmelser
Størrelsesguide
mangler tekst
Specifikationer
Årgang 2020
Køn Kvinde, Mand
Down hold system Inkluderet