Beskrivelse
Detaljer
Denne Manera Surf Jakke egner sig til alle der elsker vandsporte som SUP, kitesurfing, ture med kajakken og båden. Derudover kan jakken også sagtens anvendes af dem der er vilde med kølige vandreture, eksempelvis nær stranden.
Manera Blizzard jakken består af 3 tøjlag der hver gør sit for at beskytte dig mod naturens kræfter, samt holde dig varm under selv det vådeste eller mest blæsende af stunder.
Som surfer, kitesurfer, kajak og SUP udøver, kan du bruge denne behagelige jakke som et godt ekstra lag ude på våddragten for at holde dig ekstra varm på alle dine spændende ture på vand.
Bedømmelser

Materiale:

Hvilket materiale er change robe lavet af?
De fleste change robe bliver fremstillet af polyester som også kan være vind- og vand afvisende. Størstedelen af change robe har en form for inderfor, som kan fås i forskellige materialer. Her anbefaler vi bomuld (cotton), for at få den bedste komfort.

Vandtæt:

Er change robe vandtæt?
En vandtæt change robe kan modstå regn og vandsprøjt.

Vindtæt:

Hvad er en vindtæt change robe?
Er din change robe vindtæt, så betyder det at den ikke lukker vind ind. Dette er optimalt til efterår/vinter dagene, og til surferen der altid er på de vindrige strande.

Størrelse:

Højden x Bredden af change robe.
Størrelsen på produktet kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af change robe til toppen af ærmet. Bredden på change robe bliver målt i bunden af change robe, fra den ene side til modsat vandrette side.

Lukke system:

Hvordan lukker change robe?
Der findes to måder en change robe kan lukkes på, det kan enten være 1-vejs eller 2-vejs.
1-vejs er det mest almindelige system, og også standard systemet. 2-vejs er et nyere system, og også mere praktisk.

Vægt:

Vægten af change robe.
Specifikationer
Type Jakke
Materiale 3 Lette & Højt Teknologiske Tøjlag
Vandtæt Ja
Vindtæt Ja
Lukke system Lynlås
Vægt 300 g