Beskrivelse
Detaljer
Skateboardere, det er blevet tid til at forene og udskifte jeres legetøjsboards, som bøjer og drejer uden et ægte træ deck som rent faktisk virker. Det er derfor, vi lavede Madrid Mosquito. Dette års svar på plastik dillen med pennyboards - her kommer boardet! Boardet er 26"x7" med en reel konkav, ahorn konstruktion, kicktail, og vores nye 65mm / 80a SmoothRide hjul. Mosquito er lille nok til at tage med dig overalt og funktionel nok til at tage dig overalt.
Arrows Black Cruiser longboardet fra Madrid er et lille longboard du kan have med dig alle steder. Flere og flere kører på longboard, og flere ønsker at kunne have deres longboard med alle steder. Som hurtigt og sjovt transportmiddel. Boardets konkav, kicktail og 80A hjul giver et smooth ride og giver dig de muligheder du har brug for.

 
Bedømmelser
Størrelsesguide

Størrelsesguide for skateboards

Når du skal købe et skateboard er det decket du skal kigge på for at måle hvilket du skal købe. 

Er din skostørrelse varierende mellem str 35-40 anbefaler vi, at du køber et skateboard hvis deck ligger mellem 7.25-7.5

Hvis du ligger mellem 40-45 i skostørrelse anbefaler vi så at du køber et board der ligger mellem 7.5-7.8 da det passer med størrelsen.

Skulle du derimod have større fødder end en størrelse 45 anbefaler vi så, at du køber et board som ligger mellem de 7.8-9 tommer, så har du bedre kontrol over boardet når du laver tricks og kører på ramper. 

For at se vores udvalg af skateboards Tryk her 

sizechart for your stunt skateboard

Længde:

Længden af pennyboardets deck er med til at bestemme kørselsegenskaberne, samt stabiliteten af det. Derudover på et længere pennyboard vil større afstand mellem fødderne give øget balance, og omvendt. Generelt kan man gå ud fra følgende retningslinjer:
  • 55,9 cm (22") Standard størrelse (børn under 10 år, NB. kun vejledende)
  • 68,6 cm (27") Voksne og store børn

Bredde:

Den største bredde på decket har betydning for føddernes placering. Bredde boards er oftest velegnet til manøvre, hvor føddernes greb på overfladen er i fokus. Sliding, Freestyle, carving. Smalle pennyboards henvender sig mere til cruising og transport. En anden ting der gælder er at det kan være svært at holde balancen når der accelerers med den anden fod, hvis der ikke er plads nok på pennyboardet til ens fod/fødder.
  • 15,2 cm (6") Standard størrelse (børn under 10 år, NB. kun vejledende)
  • 19,1 cm (7.5") Voksne og store børn

Deck materiale:

Materialet af decket på pennyboards er det der bestemmer hvor høj og god fleksibiliteten, holdbarheden og kvaliteten er. De fleste pennyboards er lavet i materialet Nylon. Der er dog variende kvaliteter af Nylon, hvor nogle er bedre end andre til det ene og de andre er bedre for noget andet. Nogle pennyboards laves også i træ.

Vægt:

Penny skateboardets totale vægt når det er samlet. Et tungt deck har typisk en længere holdbarhed end de lettere decks, da de har flere lag. Dog har et let deck typisk mere flex, som gør boardet mere livligt og sjovt at køre på.

Hjul:

Hjulets kant har stor betydning for dets egenskaber. Et hjul med runde kanter slipper underlaget lettere end et hjul med skarpere kanter. Størrelsen på hjulene bør afhænge af din riding style. Hjul med en stor diameter er velegnet til komfort, hastighed og greb, hvorimod hjul med en lille diameter er bedre til manøvre og tricks. Bredden på hjulet bestemmer hvor meget kontakt du har med underlaget. Mere kontakt med underlaget (bredde hjul) giver komfort, stabilitet og greb, mindre kontakt med underlaget (smalle hjul) giver hastighed, manøvredygtighed og lettere slip til slides. Der findes også forskellige kvaliteter af gummi. Det bedste gummi som anvendes hedder PU, og er blødere og lækre. Et billigere alternativ er PVC, som er hårdere og mere plastik lignende. Generelt gælder det således at hvis man vi køre freestyle skal man have hårde og små hjul med runde kanter. Hvis man derimod vil køre freeride eller cruise skal man gå efter bløde og store hjul der er kantede.

Hjulhårdhed:

Hjulenes hårdhed bestemmer hvor hurtigt og komfortabelt pennyboardet ruller. For at bedømme hjulhården anvender man mål som er målt på durometeren. Målene går fra 0 - 100A. Nul er det blødeste og hundrede er det hårdeste der fås af hjul. For de bløde hjul gælder det at de håndtere manøvre og reaktion bedre. For de hårdere gælder det at farten og stabiliteten forøges.

Kuglelejer:

Kuglelejer bliver inddelt i ABEC. Høje ABEC værdier betyder at kuglelejet er lavet med mere præcision og dermed bedre kvalitet. Det anbefales at ABEC-værdien er højere til høje hastigheder og lavere til hjul der får mange slag. Til et pennyboard bruger man ofte ABEC-7, -9 eller -11, hvor ABEC-11 er det bedste. Ligeledes er de bushings der anvendes til pennyboards i forskellige kvaliteter og egner sig bedre til hver sin kørestil, samt dine behov.

Griptape:

Nogle pennyboards har et griptape siddende på toppen af decket, men langt de fleste penny skateboards er uden griptape. Griptapen er det sandpapir som gør, at dine fødderne står bedre fast på decket. En pennyboard kan sagtens bruges uden griptape. Er der ikke medfølgende griptape til dit pennyboard, så kan du altid tilkøbe det, blot husk at bestil i den rigtige størrelse. Der findes flere typer grip tape. En af dem kaldes for clear sand "grip tape" og en anden er det nævnte almene sand papir lignende tape. Som nævnt er det ikke nødvendigt med grip tape for at stå på pennyboard.
Specifikationer
Længde 66 cm (26")
Bredde 19 cm (7")
Deck materiale Canadian maple
Vægt 2000 g
Hjuldiameter 65 mm
Hjul hårdhed 80A
Kuglelejer ABEC-5
Truck Størrelse Nej
Griptape Inkluderet