E-Løbehjul / Segboards

1 til 24 af 31

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 31

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

E-Løbehjul / Segboards

E-løbehjul er eldrevne løbehjul, der egner sig perfekt til transport. Måden de virker på, er ved at oplade batteriet, som alt afhængigt af hvilket E-løbehjul, der er tale om, kan køre mellem 15 og 45 km på et fuldt opladet batteri. 

De fleste E-løbehjul kan køre med hastigheder på helt op til 25 km/t. Ligesom med andre køretøjer er der dog sat en fartgrænse på hvor hurtigt du må køre. I Danmark er fartgrænsen for E-løbehjul 20 km/t.

Med disse fakta af vejen, kan vi nu dykke lidt dybere ned i hvad E-løbehjul kan bruges til og hvilke, der egner sig bedst til det ene eller det andet.

Overordnet set findes der to typer E-løbehjul. Begge typer er af god kvalitet og egner sig perfekt til transport, dog på hver deres måde. Den ene er mere robust, tung og til tider også væsentligt dyrere. Et eksempel på sådan et E-løbehjul kunne være et fra Egret. Hvor det andet er mere let og til mindre ture i storbyen. Sådanne et E-løbehjul kunne være et produceret af Story.

Egret E-løbehjul er som regel bedst egnet til lange distancer og ture fra A til B, fremfor hurtige ture mellem andre transportmidler såsom busser og tog.
Her vil et Story E-løbehjul være smartere, da det både er let og hurtigt kan foldes sammen, så du nemt kan have det med i bussen, toget eller metroen.

Så når du vælger hvilket E-løbehjul, der vil være det rigtige for dig, skal du holde dig for øje hvor langt du ønsker, at det skal kunne køre på en opladning, samt dets vægt og mulighed for at kunne transporteres.