Trick Løbehjul

1 til 24 af 207

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 207

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trickløbehjul

Efterhånden ser man løbehjulene i alle skolegårde og på ethvert gadehjørne. Efterspørgslen har givet andledning til en eksplosion af nye stunt løbehjul og et stort udvalg af reservedele. Også professionelle trick løbehjul, som er lavet af kraftigere materialer, har fundet deres plads i de unges hjerter. En hel løbehjulssubkultur er blevet en realitet i skatermiljøet, og der bliver hele tiden sat større og større krav til komponenternes kvalitet.

Trick løbehjul adskiller sig fra transportløbehjul ved at have en stabil platform, som ikke kan klappes sammen. Ligeledes er løbehjulets bar ikke justerbar, fordi det giver løbehjulet et svagt punkt eksempelvis ved hårde landinger, slides eller barspins. Pro trick løbehjul er lavet af stål og aluminium for at holde vægten nede og holdbarheden i top.

Et pro trickløbehjul består af følgende komponenter: Deck, hjul, kuglelejer, bremse, kompressionssystem, clamp, headset, forgaffel, bar og håndtag.

Producenterne forsøger altid at opnå den højeste styrke og holdbarhed. Der arbejdes ofte på at gøre decket og headtuben stærkere forbundet, one-piece baren kraftigere og kompressionssystemet glattere kørende. Samtidig er det en udfordring at holde vægten så lav som mulig, og nogle trickløbehjul egner sig derfor bedre til hhv. ramper, street eller blot små hop på villavejen.

Sporten "freestyle" løbehjul sætter utroligt store krav til løbehjulets komponenter. Et high-end løbehjul har, for at være så stærkt som muligt, et onepiece deck, integreret headset i deckets headtube, ABEC-9 kuglelejer, et af følgende kompresionssystemer HIC, IHC, SCS eller ICS (læs mere om disse i vores løbehjulsguide), onepiece forgaffel og en stærk 4130 CrMo bar.

Ønsker du at lære mere om trickløbehjul, kan du læse vores løbehjulsguide. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.