Trick Løbehjul

1 til 24 af 152

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 152

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tricks løbehjul


Man ser løbehjulet i skolegården og på hvert et gadehjørne. Efterspørgslen har givet andledning til en eksplosion af nye løbehjul og et stort udvalg af reservedele. Også professionelle tricks løbehjul, som er lavet af kraftigere materialer, har fundet sin plads i de unges hjerter. En helt løbehjuls subkultur er blevet en realitet i skatermiljøet, og der bliver stadig sat større og større krav til komponenernes kvalitet.

Et tricksløbehjul adskiller sig fra andre almindelig løbehjul ved at have en stabil platform som ikke er mulig at klappe sammen. Ligeledes er løbehjulets bar ikke justerbart, fordi det giver løbehjulet et svagt punkt ved fx hårde landinger, slides eller barspins. Pro løbehjul er lavet af stål og aluminium for at holde vægten nede og holdbarheden i top.
Et pro trick løbehjul består af følgende komponenter: Deck, hjul, kuglelejer, bremse, kompressions system, clamp, head set, forgaffel, bar og håndtag.

Producenterne forsøger altid at at opnå den højeste styrke og holdbarhed. Der arbejdes ofte på at gøre decket og headtuben stærkere forbundet, one-pice baren kraftigere og kompressions systemet glattere kørende. Samtidigt er det en udfordring at holde vægten så lav som mulig, og nogle tricks løbehjul egner sig derfor bedre til hhv. ramper, street eller blot små hop på villavejen.

Sporten "freestyle" løbehjul sætter utrolig store krav til løbehjulets komponenter. Et high end løbehjul har, for at være så stærk som muligt, onepice deck,  integreret headset i deckets headtube, ABEC-9 kuglelejer, et af følgende kompresionssystemer HIC, IHC, SCS eller ICS (læs mere om disse i vores løbehjulsguide), onepiece forgaffel og en stærk 4130 CrMo bar.

Ønsker du at lære mere om tricks løbehjul kan du læse vores kæmpestore guide. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.