Ramper / Rails

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Ramper / Rails

Ramper / Rails til løbehjul - Lav din egen mini skaterpark

Med vores udvalg af ramper og grind rails til løbehjul, vil du kunne sammensætte din helt egen lille skaterpark - både i haven eller hvor end du ellers ville have en skaterpark. Det smarte ved dette er at du med en hjemlig mini skatepark, bestående af ramper og rails, vil kunne øve og blive bedre hurtigere. Selvfølgelig vil steder med skaterparker altid være en lækker bonus for dit område som løbehjuls rider, men med ramper og rails på hjemmefronten, kan du endelig øve dig på løbehjulstricks og manøvre i din helt egen personlige mini skatepark.

Let at tage rundt og nem at koble sammen

Bliver det for ensformmeligt i haven, kan du let tage dine løbehjulsramper og rails med dig hvor end du ønsker. Det tager ingen tid at sætte op og du vil kunne til enhver en tid, ændre din mini skaterparks opsætning og sætte dine ramper sammen på forskellige måder. Skulle du føle for andre trickmuligheder eller kombinationer mellem dine ramper og rails. Det kan dog være en god ide at kalde på dine venner, så du ikke skal løfte alt rundt alene.
Se alle vores løbehjul til tricks.

Øvelse gør mester

Det kan være svært at få øvet sig på sine løbehjulstricks, hvis skaterparker er fuldt optaget eller der slet ikke er nogen i det område hvor du bor. Alle disse vanskeligheder gør kun din chance for at køre løbehjul og træne tricks sværere. Men med din helt egen opsætning af ramper og rails til trick løbehjul, vil kunne få trænet så tit du ønsker. Du vil endda, hvis du har fundet et sted for dig selv og dine venner, kunne opsætte en vild lille skaterpark for jer, hvor i kan øve jeres tricks på løbehjul sammen.
Find her alle vores løbehjul til børn.