Griptape

1 til 24 af 67

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 67

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gritape til Løbehjul

Griptape er den del, der sidder på løbehjulsdecket og er et skridsikkert lag, som gør det muligt at stå fast, især når du udfører tricks. Det giver et godt greb til fødderne og kontrol over dit løbehjul. Det er en essentiel del på løbehjulet.
Der findes forskellige typer griptape. Forudskåret griptape og griptape i ark. Du kan købe griptape, der allerede er skåret ud til at passe en bestemt model løbehjul. I disse tilfælde vil griptape have navn efter den pågældende model, så det er nemt at finde på hjemmesiden. Disse fås typisk i de farver, som de komplette løbehjul sælges med, så du har mulighed for at få en griptape der er helt magen til det du allerede har. Derudover har vi også griptapes i ark. Det betyder, at man kan købe et ark griptape og herefter skære det til og tilpasse det decket, ligesom man ønsker det. Her er der mulighed for at være kreativ og få lige det look man ønsker til sit løbehjul. Disse griptapes findes i mange forskellige farver og med forskellige motiver.

I produktbeskrivelsen under hver griptape finder du mål, så du kan sikre dig, at det passer til eller er større end dit løbehjulsdeck. Montering af griptape er nemt og enkelt at montere på decket. Inden man sætter det nye griptape på er det vigtigt, at man har fjernet det forrige griptape helt fra decket. Det kan hjælpe at varme det op med en hårtørrer. Det får det til at løsne sig og gør det nemmere at tage af. Når man monterer det nye griptape, bør man løbende sikre sig at glatte det ud og holde det stramt, så man undgår luftbobler. Vi har en videoguide, der viser hvordan du monterer din nye griptape HER

Kan du ikke finde en griptape, der passer til dit deck?Nogle løbehjul, såsom transport løbehjul har større decks end trick løbehjul. Hvis man ikke kan finde den rette størrelse griptape, så kan man med fordel bevæge sig over i skateboardkategorien og se nærmere på de modeller griptape vi har her. Disse griptapes er større end griptape til tricks løbehjul.

Du kan følge disse links:

- skateboard dele