E-Løbehjul / Segboards

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side
El-løbehjul er eldrevne løbehjul der egner sig perfekt til transport. Måden de virker, er ved at oplade batteriet, som afhængigt af de forskellige el-løbehjul, kan køre mellem 15-45 km med et fuldt opladet batteri.
De fleste el-løbehjul kan køre med hastigheder helt oppe på 25 km/t. Der er dog ligesom med andre køretøjer sat en fartgrænse på hvor hurtigt du må køre. I Danmark er fartgrænsen for el-løbehjul 20 km/t.

Med faktaen af vejen, kan vi nu dykke lidt dybere ned i hvad el-løbehjul kan bruges til og hvilke der egner sig bedst til det ene eller det andet.

Overordnet findes der to typer for el-løbehjul. Begge typer er af kvalitet og egner sig perfekt til transport, dog på hver sin måde. Den ene er mere robust, tung og til tider også væsentlig dyrere. Et eksempel på sådanne et el-løbehjul kunne være et fra Egret. Hvor det andet er mere let og til mindre ture i storbyen. Sådanne et el-løbehjul kunne være et produceret af Story.

Egret el-løbehjul er som regel bedst egnet til lange distancer og ture fra A til B, fremfor hurtige ture mellem andre transportmidler såsom busser og toge.
Her vil et Story el-løbehjul være smartere, da det både er let og kan foldes sammen hurtigt, så du nemt kan have det med i bussen, toget eller metroen.

Så afhængigt af hvad du har af behov i forhold til hvor langt du ønsker dit el-løbehjul skal kunne køre på en opladning, samt vægten og effektiviteten, så vil den ene type være det bedre valg for dig.