Filtrering

Alle Dele

1 til 24 af 668

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 24 af 668

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dele

Her finder du alle de dele, du skal bruge for at bygge et løbehjul efter lige netop din smag. Som sagt finder du dele til at lave dit helt eget "custom" løbehjul. Det er de samme dele, du også bruger til at opgradere og vedligeholde dit løbehjul. Der findes dele fra forskellige mærker (brands), som nogle gange ikke er kompatible. Vi forsøger i denne løbehjulsguide at hjælpe dig med at finde ud af hvilke dele, der passer til dit løbehjul.

For at samle et komplet løbehjul, skal du have nedenstående dele:

 • Håndtag til løbehjul findes i forskellige bredder, farver og hårdheder. Yderligere kan håndtagene være designet med forskellige mønstre, der har betydning for grebet. Du kan læse mere om løbehjulshåndtag i denne guide til løbehjulshåndtag.
 • Hjul til løbehjul adskiller sig generelt ved kernemateriale, kernedesign og forskellige størrelser og hårdheder. Du kan lære mere betydningen af hjulet i denne guide til løbehjulshjul.
 • Griptape til løbehjul er meget essentielt, fordi det giver dig greb til fødderne. Der kan være forskellige grovheder og designs, og hver løbehjulskører har som regel sine præferencer.
 • Kuglelejer sidder i hjulet. De kan være lidt svære at skifte på løbehjulshjul med metalkerne. De indeles i præcision og klassificeres efter ABEC-systemet. Du kan læse mere om ABEC-ratingen i denne guide til kuglelejer.
 • Barer til løbehjul er det, som i hverdagsprog kaldes "styret". På løbehjul kaldes det baren, og sammenkobles til forgaflen. Størrelsen og bredden på baren afhænger af din højde og til en vis grad af personlige preferancer. Du kan lære mere om barer i denne guide.
 • Bremsen på løbehjulet kan være konstrueret på to måder: flex fender og almindelig fjeder.
 • Clamps til løbehjul er den del, der holder baren, forgaflen og decket sammen. Clamps til løbehjul findes i forskellige størrelser (normal og oversized) og passer til forskellige kompressionssystemer (SCS, IHC, HIC osv.). Læs denne guide til løbejhulsclamps for at lære mere om hvilken clamp, der passer på dit løbehjul.
 • Decket på et løbehjul er den platform, du står på. Den kan være udformet på forskellige måder, der har betydning for holdbarheden. Det er altid vigtigt at vælge et løbehjulsdeck, så du sikrer dig at det har den rigtige holdbarhed og vægt. Læs mere i denne guide til løbehjulsdecks.
 • Forgaflen på et løbehjul kan være konstrueret på forskellige måder: Støbt eller udskåret af et stykke metal. En forgaffel, der er udskåret af et stykke metal, har færre svage punkter. Samtidig findes forgafler i forskellige størrelser. Du kan læse mere om, hvilken størrelse, der passer til dit løbehjul i denne guide til forgafler.
 • Headsettet på et løbehjul er det kuglejesæt, der får forgaflen til at dreje frit i decket headtube. Headsettet kan være integreret og dermed beskyttet i decket. Løse mere i denne guide til headsets.