Custom

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side

Custom Løbehjul

I denne kategori finder du vores samling af forskellige presets af custom designede løbehjul, som er blevet samlet af vores meget dygtige og erfarne eksperter. Der er mange forskellige modeller af custom trick løbehjul, som oftest kun bliver lavet i et begrænset antal – så det er med at være hurtig ude for at få fat i det helt rette til dig og dine behov.

Bryd ud af flokken med et custom løbehjul

Skil dig ud med et mere unikt løbehjul, der bedre passer din egen personlige stil og bedre egner sig til alt det du ønsker med et trick løbehjul. Om du specifikt er til street, ramper, slide eller lidt af det hele, så er der rigeligt med custom trick løbehjul at vælge mellem her på siden – som alle er lavet af de bedste kvalitetsdele for at sikre dig en utrolig høj holdbarhed.
Et custom løbehjul til tricks medvirker til mere end blikfang i skaterparken eller rundt i gaderne. Det medvirker også til en øget følelse af selvtillid. Så du virkelig kan slå dig løs med de mest vanvittige løbehjulstricks du kender – velvidende om at det løbehjul du kører på, kun ejes af meget få andre!
Se her alt til trick løbehjul.

Find det rette løbehjul til dig og din højde

Med et custom trick løbehjul får du et løbehjul der matcher alle dine behov. Hvert custom løbehjul er lavet til at passe forskellige køre stile og højder. Generelt er custom løbehjul et rigtigt godt valg for højere løbehjulsriders, som eventuelt kan opleve problemer med at finde et alment kvalitets løbehjul til tricks med den rette højde til netop dem. Yderligere dækker custom løbehjulsdesign også andre helt specifikke kriterier indenfor løbehjulssporten, så man som pro rider kan gå helt amok i skaterparken, rundt i gaderne eller til løbehjulstuneringer/events

Bygget af eksperter – Stærkeste set-up for pro løbehjul!

Alle vores custom trick løbehjul er blevet bygget af vores utroligt dygtige eksperter og hver del er nøje udvalgt fra vores brede sortiment af kvalitetsdele til trick løbehjul. Du er derfor ved køb af et custom løbehjul fra denne kategori, sikret et utrolig stærkt set-up af et trick løbehjul, der kan benyttes til alment brug såvel som professionelt.

Komplet trick løbehjul vs. custom løbehjul – hvad skal du vælge?

Hvis du er begynder, øvet eller mest benytter trick løbehjul til sjov leg og lige skal have ordentlig smag for løbehjulskørsel, så anbefaler vi at du vælger et af vores mange komplette løbehjul. De er typisk billigere og allerede sat sammen af en fabrikant, så du ikke skal kaste dig ud i at sætte et helt løbehjul sammen – da dette hurtigt kan blive en stor mundfuld i starten.
Se her vores komplette løbehjul til tricks.
Custom løbehjul anbefaler vi mest til avancerede riders og professionelle, som både kender deres køre stil, samt hvad end krav og behov de har til et trick løbehjul af højeste kaliber.
Er du ude efter selv at finde alle delene til et løbehjul af dit ejet unikke design, kan du her finde alle vores mange kvalitets dele til løbehjul.

Tjek også vores guide ud til hvordan du selv kan bygge et custom løbehjul ud her.