Lås

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Lås

Kode Wirelås

Wirelåsen er perfekt til at låse sit løbehjul fast til det stolper, hegn eller andre former for faste elementer. En af fordelene ved denne lås er, at det er med kode, så man ikke er tvunget til at holde styr på en nøgle.

Den Rigtige Lås?

Vælg den rigtige lås til dit løbehjul. Vi anbefaler en lille lås til dit barn, fordi den er let at have med i lommen. Overvej om låsen skal være med kode eller med nøgle. En wirelås vil helt klart være nemmest at bruge til dit løbehjul, da den kan trækkes igennem de små huller i løbehjulet og derfor bliver fastholdt.

Fastlåsning af Løbehjul

For at låse dit løbehjul sikkert fast, skal du finde en solid ting, som ikke kan flytte, da det sikrer dig at man ikke uden videre bare kan snuppe den ting som løbehjulet er sat fast til. For at låse dit løbehjul på den sikreste måde skal du enten trække wireren gennem egerne i hjulet,eller hvis det er et løbehjul med hul i decket, kan den trækkes igennem decket. Det skal ikke være nemt at tage låsen af.

Surflock

Surflock er en nøgleboks med karabinhage og/eller wire, i denne boks kan du opbevare dine nøgler sikkert mens du øver tricks.