Filtrering

Hjul

1 til 24 af 106

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 106

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hjul til Løbehjul

Hjul til standard tricks løbehjul lavet urathane og er oftest 100mm eller 110mm. Nogle hjul har en diameter helt op til 120mm eller 125mm, og bruger specielle forgafler som er beregnet til de store hjul.

Hjulets diameter bestemmer hvor let det ruller over ujævnheder i asfalten. Store hjul ruller lettere over ujævnheder mens mindre hjul let kan stoppes af en lille revne eller midste farten på ujævn asfalt. Derfor er store hjul hurtigere end små hjul, hvilket er perfekt hvis man kører meget til og fra skole eller bare godt kan lide at tage en aftentur når vejret tillader det. De mindre hjul er som nævn mere sårbare overfor ujævn asfald og ruller langsommere, men er mere adræte. Dette skyldes at de har en mindre vægt som bevirker at hjulet lettere kan skifte retning når du laver 180, barspin, tailwhip, eller grinder.

Hjulets fælg er monteret med et dæk af urathane som har en hårdhed der måles på duraeter skalaen, fx 88a. Hårdhed har også betydning for hvor let det kører over ujævnheder og hvor godt greb det har i vejen. Et blødt hjul løber let over sten og har et godt greb i vejen, mens et hård hjul er mere følsomt overfor ujævnheder og vil have et mindre greb i vejen.

Kernematerialet i hjulet kan plastik (nylon) eller aluminium, og være designet som solid eller spoked. Kernens materiale har stor betydning for det holdbarhed, da et aluminiums hjul er meget kraftige og har en længere levetid, hvis du laver mange tricks. Plastik hjul er være godt nok til børn eller unge som ikke presser udstyret til kanten. Om kernen er solid eller skåret ud med eger er mest et design og stilspørgsmål, men hvis man går helt ned i detaljen er solide kerne stærkest, og spoked lettest.

Ønsker du at lære mere om hvordan du selv kan samle dit løbehjul eller hvad du skal vælge, så kan du læse vores kæmpestore guide. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at besvare dine sprøgsmål.