Beskrivelse
Detaljer
Super fedt snowboard du kan bruge på hele bjerget!
Er du typen der både kører park og offpiste? Så er dette K2 snowboard lige noget for dig!
Dette snowboard er et twintip, som gør at du kan kører begge veje, derudover har det et fedt flex, som giver dig en fed feeling ned af bjerget og i parken.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Snowboard guide

Når du skal købe snowboard, så skal du gøre op med dig selv hvad det er er du skal bruge snowboardet til.
Nogle snowboards er designet til Park, andre til Offpiste og nogle kan lidt af det hele.

Park - Freestyle
Disse typer snowboards er typisk en lille smule kortere end andre snowboards, da dette giver mere "leg" og nemmere ved spins. Freestyle/Park snowboards er twintip boards, så du kan køre både forlæns og baglæns. Du kan også køre på rails og lave tricks ud over høje hop, da denne snowboard type er lavet til at kunne tåle det.

Offpiste - Freeride
Et board til freeride er godt designet til blød sne udenfor pisterne. Kører du i offpisten, så er det et freeride snowboard du skal have fat i! Flexen i et freeride board er hårdere end normale snowboards, og typisk også længere end freestyle boards - Dette gør at du nemmere kan køre ovenpå sneen, og ikke falder ned når du kører på nyfaldet sne i offpisten.

All Mountain - Snowboards som kan lidt af hvert
Er du ny i snowboard sporten og er i tvivl om hvilket snowboard du skal vælge, så er det en god idé at starte med et All Mountain snowboard. Et sådan snowboard er hverken mester i parken eller kongen i offpisten, dog kan snowboardet fint klare begge typer indenfor snowboard! Et All Mountain snowboard er klart at anbefale hos begynderen.

Se vores store udvalg af snowboards her:
Herre Snowboards
Kvinde SnowboardsSnowboard størrelsen - Længde / Bredde
Størrelsen på dit snowboard er en vigtig del du skal tage forhold til, inden du køber dit snowboard. En god tommelfingerregel er, at dit snowboard skal gå dig til hagen - Dog er dette blot en tommelfingerregel, og du kan sagtens gå mere i dybden end blot dette. Din snowboards størrelse kan nemlig afhænge af mange aspekter; hvilken type snowboard står du? Kører du med hårdt temperament? Hvad er din vægt? Og hvilken størrelse sko bruger du?
Bredden på dit snowboard afhænger af hvilken størrelse sko du bruger. Under størrelse 43 eu skal du bruge et standard snowboard. Bruger du over 43 eu i sko, så skal du have fat i et "wide" snowboard. Dog varierer størrelsen fra 41 eu i sko, hvis du primært bruger dit snowboard i offpisten.
Den bedste måde at finde den rigtige længde på dit snowboard er, at sammenligne med din vægt. Disse mål er kun vejledende, så du kan få en inspiration til at finde de rigtige snowboard mål.
Park - Vi anbefaler et snowboard på 155cm til en vægt på 75 kg.
Offpiste - 162 cm til en vægt på 75 kg.
Vejer du mere skal du bruge et længere board, og vejer du mindre, så skal dit snowboard være kortere.

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os - Klik Her

Specifikationer
Køn Herre, Kvinde
Shape Directional
Bindinger Ikke inkluderet