Impala ABEC-7 Kuglelejer


Lagerstatus: På lager

185,50 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"V\u00e6lg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"1253","label":"One Size","price":"0","oldPrice":"0","products":["29048"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"185.5","oldPrice":"185.5","productId":"29047","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Guide til valg af kuglelejer


Når du skal vælge kuglelejer, så behøver du ikke at tænke på størrelsen, da både rulleskøjter, skateboards, penny boards, longboards mm. bruger samme størrelse kuglelejer. Dog er der forskel på kvaliteten af et kugleleje. Nogle kuglelejer ruller bedre end andre, og det er pga. en højere ABEC-værdi. Alle kuglelejer bliver opdelt på ABEC-skalaen med et tal, og jo højere det tal er, jo finere er kuglelejet. Derfor ruller et ABEC-9 kugleleje bedre end et ABEC-7 kugleleje.
Nogle kuglelejer er åbne, og andre er lukkede. Et lukket kugleleje betyder, at der sidder en gummiring som beskytter det indvendige i kuglelejet. Derfor har et lukket kugleleje en længere levetid end et åbent kugleleje.
Der er ingen kuglelejer, som kan tåle vand, og vi fraråder derfor på det kraftigste at du bruger dine kuglelejer i regnvejr, vandpytter, sand og andre steder hvor der kan kommer skidt og snavs ind og ødelægge kuglelejet.

Bekræft selv hvor mange kuglelejer du skal bruge, inden du køber dine kuglelejer. Fx bruger et skateboard 8 kuglelejer, hvor et løbehjul kun bruger 4 kuglelejer.

Se alle vores kuglelejr her.

For flere spørgsmål angående kuglelejer, så er du velkommen til at kontakte os.

Præcision

Kvaliteten af produktion af kuglelejet bliver målt i præcision. Dette bliver angivet i ABEC, efterfulgt af et tal hvor det højeste tal er den bedste kvalitet. Et standardkugleleje ligger på ABEC-5.

Spacers

Spacers er små aluminiumsringe, som sidder mellem de to kuglelejer, du har monteret i dit hjul. Enten følger der spaces med til kuglelejerne, ellers gør der ikke. De fleste bruger spacers til deres kuglelejer, men dette er ikke nødvendigt. Det er smag og behag, om man bruger spacers eller ej.

Gummiskjold

Der findes kuglelejer med gummiskjold og uden gummiskjold. Har kuglelejerne gummiskjold, så beskytter dette kuglelejet mod snavs, og holdbarheden er derfor bedre.

Type

Der findes åbne, lukkede og forseglede kuglelejer. Åbne har den mindste friktions modstand, men har også en dårligere holdbarhed. Lukkede kuglelejer kan åbnes for vedligeholdelse, og har en bedre holdbarhed. Forseglede kuglelejer har også en bedre holdbarhed, men kan ikke vedligeholdes. Vi anbefaler lukkede kuglelejer.

Kuglelejer inkluderet

Antallet af kuglelejer inkluderet. Nogle producenter sælger kuglelejer som 1 stk., hvor andre laver pakker af 2, 4, 6, 8 eller 10 stk. i en pakke. Du bruger 2 kuglelejer i hvert hjul, så et skateboard bruger fx. 8 kuglelejer til sine 4 hjul.
Specifikationer
Type Kuglelejer
Kugleleje præcision ABEC-7
Gummi skjold Ja
Type Lukket
Smøremiddel Olie
Kuglelejer størrelse 608
Aksel diameter 8 mm
Kuglelejer inkluderet 8 stk