F-ONE WTF Next Generation Kiteboard


Lagerstatus: På lager

Ned til: 4.998,00 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

F-ONE WTF Next Generation Kiteboard - 130 x 39 cm   +3.799,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Beskrivelse
Detaljer
De V dobbelte konkave bundformer kombinerer en generel V form med to konkave kanaler på hver side af midterlinjen. V'en giver manøvredygtighed, mens konkaverne kanaliserer vandet langs brættet. Resultatet er et livligt bord, der giver en behagelig tur med nemme landinger

Fleksibilitet og effektabsorption er synonymt med komfort; men komfort betyder ikke at ofre kontrol og ydeevne. Det er svært at nå dette kompromis, og dette er hovedårsagen til udviklingen af DYNAMIC FLEX, som kan absorbere hakket uden at gå på kompromis med kontrol og kantning. Vi søgte støtte og en mere progressiv og konstant kontakt i vandet. Fra en surfing rail type har vi kun beholdt bunddelen, og resultatet er en omvendt skinneprofil. Dens indtræden i vandet er mere gradvist, og boardets feedback er blødere.
Twist Control eller Twist Carbon Control på visse modeller gør det muligt at styre bordets vridning og tværgående reaktivitet. Afhængigt af modellen er denne krydsformede struktur enten en add-on eller cnc-machined direkte ind i massen af trækernen. Brug af det er også en garanti for bedre kontrol uanset vandforholdene. Twist Control kan også optimere forholdets vægt / stivhed og vægt / reaktivitet. Træet udgør hjertet af dit bord og giver det meste af dets mekaniske egenskaber: styrke, fleksibilitet og robusthed (evnen til at vende tilbage til sin oprindelige form). For at mestre disse egenskaber søger vi hvert år at optimere distributionen, især hvad angår tykkelse.
DIRECT DRIVE teknologien er til stede på vores bestyrelser siden 2001 og refererer til et bord med minimal tykkelse, en 100% trækerne og en 100% glasfiberkuvert. Disse sammenlåsningselementer opfylder F-ONE-standarderne for et kitebræt og giver maksimal holdbarhed. DIRECT DRIVE oversættes til et præcist bord, hurtigt og aktivt, da det sletter fejlene i vandoverfladen, indsamler dets energi og giver det tilbage til den bedste ydeevne. Fornemmelsen af at køre på et støbt, solidt bord, der altid er i kontakt med vandet uden at lide af det, er endnu større.
Det patenterede UNIBOX system og RESPONSE finner har en radikal effekt: Den asymmetriske profil forbedrer den generelle tur og tidlige planlægning. Det er imidlertid flex af RESPONSE-finnerne, der giver fantastisk rail-greb samt pop og tilgivelse på tunge freestyle landinger.
Bedømmelser
Størrelsesguide
mangler tekst...
Specifikationer
Årgang 2018
Konstruktion Glass fiber, Wood core
Rail Inverted Rail