F-one Unik Kiteboard


Pris: 4.199,00 kr

Special Price 2.699,00 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
Unik er boardet til dig, der ønsker et board med særlige egenskaber velegnet til freeride, men som samtidig også ønsker et godt freestyle board. Kan bruges af begynderen såvel som den øvede. Det er ikke et board man som begynder vokser fra med det samme.

Boardet leveres semi board.Fordele:

Twist kontrol Dette design der kan ses i midten af boardet er et kryds formet carbon stivere, der gør at boardet kan twiste uden at miste sin oprindelige form. Afhængig af modellen er krydset enten tilføjet til boardet efterfølgende eller lavet direkte i boardets trækerne med en cnc-maskine. Boards med twist control garanterer en bedre kontrol ligegyldig hvilke forhold der sejles i. Twist control designet kan også optimere forholdet mellem vægt/holdbarhed og vægt/reaktionsevne.
V double konkav bund form kombinerer en generel V-form med to konkave kanaler på hver side af midterlinjen. V'et giver manøvredygtighed, mens konkaven sender vandet ned langs boardet i kanaler. Resultatet er et livlig board som giver en behagelig tur med nemme landinger.  

  
Bedømmelser