Beskrivelse
Detaljer
Trax boardet har en lang fortid, og er en af de mest populære twin-tips på markedet. Det er det ultimative freestyle- og freeride board med en unik følelse på vandet. Boardet tilbyder fart og komfort, og glider nemt gennem vandet. HRD rail designet spiller en vigtig rolle i den måde boardet opfører sig, hvilket gør at det skiller sig ud fra alt andet på markedet.

* Ultimativt performance freeride/freestyle board * HRD rail teknologi * Nemt at bruge - perfekt for begynder, såvel som eksperter * Lækkert og tilgivende board

HRD-KONSTRUKTION
HRD er en unik byggeproces, der gør det muligt at forme skinnerne i bordet i 3D. Der er tre sektioner til skinnen, da den løber langs boardet. Midt på boardet er skinnen tynd for at få bedre greb i vandet og forbedret upwind evne. Under fødderne er skinnen indadvendt og krummet som et surfboard, så brættet kan glide gennem vandet, selv når der er chop og forbedre dets carving evne. Når skinnen når spidserne, tyndes den ud igen, hvilket giver et overlegen greb i vandet og fremragende pop.

LITE TECH
Lite Tech er eksklusivt til F-ONE. Patenteret af Rossignol Snowboards, integrerer det et TPU-element i brættet, så lyset kan passere lige igennem. Det tilbyder ikke nogen fordele i forhold til performance, men det ser fantastisk ud, og det vil hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden på vandet. Tilgængelig i to grafiske versioner (mænd / kvinder), Lite Tech ser også utroligt ud på fotografier, vi kan ikke garantere ekstra Instagram-likes, men det hjælper helt sikkert!

DESIGN
Konstruktionen blander ensrettede og "bi axial" fibre ved 45 ° for at opnå den bedste balance i bøjning og torsion. Dette resulterer i et bræt, der føles let at surfe på fyldt power med stor komfort.

OPFØRSEL
På vandet tilbyder TRAX HRD Lite Tech en glat og tilgivende tur. HRD-skinnen eliminerer spray og føles meget behagelig uanset vandforholdene. Fleksen er indstillet til at give den optimale pop ud af vandet, og den ekstra flex i tipene hjælper virkelig med at få dig i luften. Når det kommer til landinger, kombineres det brede omrids og den kanaliserede base for at udjævne tingene og giver dig mulighed for at bevare kontrollen på alle tidspunkter.

YDEEVNE
Brættet er så populært, fordi det fungerer for en så bred vifte af ryttere, fra eksperter i freestyle til begyndere og alle derimellem, TRAX er et fremragende valg. Ved at kombinere tidlig planlægning, vindstyrke og kontrol er der masser af ydeevne til din rådighed, når du har brug for det. Fra fladt vand til hård chop, kan TRAX håndtere det. Gør dig klar til en tur som ingen anden!
Bedømmelser
Størrelsesguide
Kiteboard: 135 cm 136 cm 137 cm 138 cm
Din højde: 160 - 175 cm 170 - 185 cm 180 - 195 cm 185 - 210 cm
Din vægt: 45 - 60 kg 55 - 75 kg 70 - 95 kg 80 - 110 kg
Specifikationer
Årgang 2020
Type Twintip
Riding Style Freeride, Freestyle
Konstruktion Glass fiber, Wood core
Rail HRD Rail Techonology
Finner Ikke tilgængelig
Bindinger Ikke tilgængelig