F-one Trax HRD Kiteboard


Pris: 4.500,00 kr

Special Price 2.899,00 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
F-ONE Trax HRD er et high performance freestyle board, der leverer ultimativ fart og kontrol i alle forhold. F.one Trax HRD Lite Tech Kiteboard 2017 er et top performer allround board som leverer kvalitet på uhørt niveau. Dobbelt konkav kombineret med en eminent mængde rocker og flexibiliteten samt holdbarheden fra glasfiberen gør dette board til en top performer. Dette board bliver dit no. 1 board uanset om du sejler freeride, freestyle, eller twintip i bølger. Trax er det hurtigste twintip i F-ONE's kollektion, og har et enestående pop og absorberer landinger godt. F-ONE Trax HRD 2017 modellen er mere flexibel og absorberer chop og er tilgivende overfor knæene, hvorfor det er et oplagt valg til folk der ønsker et hurtigt og responsivt board til alle niveauer.

Boardet leveres semi board.


Fordele:

3D DECK STRUCTURE Flexet i boardet er fintunet igennem materialevalget og formen på boardet. Formen på boardet er specialudviklet for at gøre boardet ultra responsivt imellem benene for maksimalt drive og præcision. Flexet i boardet stiger tættere på tipperne for, at give meksimalt pop og komfort.
TIP RECESS Reducerer volumen i boardets kerne og tilføjer ekstra fleksibilitet imod tipperne af boardet. Kombineret med de andre features, bliver boardet stiv i midtersektionen med et lækkert flex imod tipperne. Dette gør boardets sejlegenskaber utroligt præcise med en smooth følelse og adder ekstra pop til hop

Concave Step Design Kombinationen af den konkave bund og en kanal der tætner boardet centrale dele. Dette gør at boardet planer med det samme, og går virkelig god højde. Den konkave form opsuger chop og små bølger og forstærker grebet i
vandet. Kanalen under boardet forbedrer vandstrømningerne under boardet og letter trykket på den bagerste fod, hvilket sikrer usammenlignelig komfort.
 

Bedømmelser