F-one Trax HRD Kiteboard


Pris: 4.500,00 kr

Special Price 2.999,00 kr SALE

Beskrivelse
Detaljer
Toppen af poppen indenfor freestyle boards, der formår at give dig futuristiske fornemmelser.

F.one Trax HRD 2016 er et super fedt freeride board som vil løfte dit niveau uanset om du er begynder eller ekspert. Perfekt demintioneret med fin krumning som i rocker samt double konkav som giver dig det optimale ride uanset om der er total fladt eller chop. Boardet henvender bestemt også til freestyle med de rene tipper og den brede tail samt er genialt til freeride.

Boardet leveres semi board

HRD - Helical rail design

Dette er railet for de kræsne kitesurfere! Det spiralformede Rail Design (HRD) er en sand revolution, der med et tripartite rail leverer sindssyg præcision, avanceret retningsstabilitet, surreelle greb og ultimativ komfort, hvilket alt sammen har været ukendt indtil nu i verdenen af Twin-tips.  HRD Rail giver nye forestillinger om en virkelig ukendt riding fornemmelse - nærmest ligesom at køre over vandet. Med sin spiralform, kommer HRD rails til at etablere en ny æra indenfor Kitesurfing!
I fodområdet er railprofilet meget tyk og spejlvendt, hvilket skaber to støttende zoner så man undgår den hoppende effekt. Den genererer også et imponerende vertikalt løft, hvilket medfører et sensationelt drive. At lande hvilket som helst hop eller trick har aldrig været nemmere!  Den skarpe øverste kant reducerer også vandsprøjt mod øjnene og ben.

På den centrale del, er railet tyndt og skarpt, hvilket gør hop og kantning muligt på ethvert tidspunkt, derudover leverer det også et enormt grip og et fremragende pop! Mod spidsen af boardet, vender railet tilbage til sin oprindelige tynde form for at sikre grip under take-off og pop.


3D Deck struktur
Board flex er tunet både når det gælder materialer og form. Formen af decket er specielt designet til at gøre boardet ultra lydhør, hvilket medfører maksimal kørsel og præcision, samtidig med at et gradvist stigende flex mod tipperne giver en lækker komfort.
 

Bedømmelser