Beskrivelse
Detaljer
Trax boardet har en lang fortid, og er en af de mest populære twin-tips på markedet. Det er det ultimative freestyle og freeride board med en unik følelse på vandet. Boardet tilbyder fart og komfort, og glider nemt gennem vandet. HRD rail designet spiller en vigtig rolle i den måde boardet opfører sig på, hvilket gør at det skiller sig ud fra alt andet på markedet.

* Ultimativt performance freeride/freestyle board * HRD rail teknologi * Nemt at bruge - perfekt for begynder, såvel som eksperter * Exeptionelle upwind muligheder * Ultra-let og nem kontrol, giver en dynamisk surf session

HRD er en unik funktion og bruger en proces, der gør det muligt at forme skinnerne i bordet i 3D. Der er tre sektioner til skinnen, da den løber langs boardet. Midt på boardet er skinnen tynd for at få bedre greb i vandet og forbedret upwind evne. Under fødderne er skinnen indadvendt og krummet som et surfboard, så brættet kan glide gennem vandet, selv når der er chop og forbedrer dets carving evne. Når skinnen når spidserne, tyndes den ud igen, hvilket giver et overlegen greb i vandet og fremragende pop.

Carbon-serien drager fordel af en højteknologisk konstruktion, der indeholder kulfiber for at give ekstra styrke og stivhed, hvilket tillader en reduktion i massen af materiale, der bruges i boardet. Kombineret med et ultra let top lag resulterer dette i et meget lettere board, der gør en markant forskel på vandet, hvor du kan skubbe dine evner endnu længere. Kulstofkonstruktionen gør også brættet meget lydhør, da det øjeblikkeligt reagerer på alle kravene fra surferen.

På vandet tilbyder TRAX HRD Carbon-serien en øjeblikkelig følelse af hastighed og perfomance. HRD-skinnen eliminerer spray og føles meget behagelig uanset vandforholdene. Fleksen er afstemt med egenskaberne af kulfiber for at give den bedste pop; tippene er meget lydhøre og hjælper med at få dig i luften, når du lægger kanten af boardet. Når det kommer til landinger, kombineres det brede omrids og den kanaliserede base for at udjævne tingene og giver dig mulighed for at bevare kontrollen på alle tidspunkter.

Brættet er så populært, fordi det fungerer for en så bred vifte af ryttere, fra eksperter i freestyle til begyndere og alle derimellem. TRAX er et fremragende valg. Ved at kombinere tidlig planlægning, vindstyrke og kontrol er der masser af ydeevne til din rådighed, når du har brug for det. Fra fladt vand til hård chop, kan TRAX håndtere det. Gør dig klar til en tur som ingen anden!
Bedømmelser
Størrelsesguide
Kiteboard: 135 cm 136 cm 137 cm 138 cm
Din højde: 160 - 175 cm 170 - 185 cm 180 - 195 cm 185 - 210 cm
Din vægt: 45 - 60 kg 55 - 75 kg 70 - 95 kg 80 - 110 kg
Specifikationer
Årgang 2020
Type Twintip
Riding Style Freeride, Freestyle, Wakestyle
Konstruktion Carbon, Wood core
Rail Helical Rail Design
Finner Ikke tilgængelig
Bindinger Ikke tilgængelig