F-one Trax Carbon kiteboard


Pris: 5.499,00 kr

Special Price 3.499,00 kr GREEN MONDAY - SALE

Beskrivelse
Detaljer
Særligt velegnet til high performance freestyle, og toppen af poppen indenfor freestyle boards, der formår at give dig futuristiske fornemmelser. F.one Trax HRD Carbon Series Kiteboard 2016 er et top performer allround board som leverer kvalitet på uhørt niveau. Dobbelt konkav kombineret med en eminent mængde rocker samt det helt perfekte flex giver kitesurfing nye perspektiver. Dette board bliver dit no. 1 board uanset om du sejler freeride, freestyle, eller sejler chop og nyder at komme på vandet.

Boardet leveres semi board.

 

Teknologi/konstruktion (Klik Her)


HRD Helical Rail Design
HRD er et revolutionerende design til kiteboards. der leverer en helt præcis retningsstabilitet, et konstant greb i vandet og den ultimative komfort under sejlads. Det giver følelsen af, at sejle ovenpå vandet uden vandsprøjt i hovedet. Den 16mm tykke kant forøger styrken på boardets struktur.

1) TYND KANT
Henimod tipperne af boardet bliver kanterne tynde igen for, at sikre greb hele vejen igennem et afsæt og pop.2) 16 MM TYK INVERTERET KANT
I området omkring fødderne er kanten meget tyk og inverteret, hvilket skaber to support zoner, der undgår en hoppende effekt under sejlads.3) TYND OG SKARP KANT
Centralt på boardet er kanten tynd og skarp, hvilket gør det lettere, at kante boardet og sætte af til hver en tid. Desuden leverer kanten super greb og udestående pop.
Fordele

Ved at bruge HRD design på boardet bliver ethvert hop og trick meget lettere at gennemføre.
HRD designet giver boardet en helt ny performance, og giver brugeren en følelse af at sejle over vandet.
Den 16mm tykke kant forøger styrken på boardets struktur.
Dette design skaber en helt ny era indenfor kitesurfing.

3D DECK STRUCTURE Flexet i boardet er fintunet igennem materialevalget og formen på boardet. Formen på boardet er specialudviklet for at gøre boardet ultra responsivt imellem benene for maksimalt drive og præcision. Flexet i boardet stiger tættere på tipperne for, at give meksimalt pop og komfort.

TIP RECESS Reducerer volumen i boardets kerne og tilføjer ekstra fleksibilitet imod tipperne af boardet. Kombineret med de andre features, bliver boardet stiv i midtersektionen med et lækkert flex imod tipperne. Dette gør boardets sejlegenskaber utroligt præcise med en smooth følelse og adder ekstra pop til hop
.
Concave step design Kombinationen af den konkave bund og en kanal der tætner boardet centrale dele. Dette gør at boardet planer med det samme, og går virkelig god højde. Den konkave form opsuger chop og små bølger og forstærker grebet i vandet. Kanalen under boardet forbedrer vandstrømningerne under boardet og letter trykket på den bagerste fod, hvilket sikrer usammenlignelig komfort.

Bedømmelser