F-ONE Swing Wing Surf


Lagerstatus: På lager

5.993,00 kr 4.699,00 kr 4.699,00 kr

F-ONE Swing Wing Surf - 3,5m Blue Lagoon /Orange   +4.699,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
En fantastisk ny måde at flyve og opleve ny glæder på vandet, og når du først har prøvet det, så bliver du afhængig.
  • 100% depower og totalt sikker
  • High-end konstruktion
  • Man kan altid launche, uanset hvor dårlige forhold der er eller vinden er turbulent
  • Meget bred vind rækkevide
  • Fem størrelser til forskellige vejrforhold
  • Nem at lære

Den helt nye swing fra F-ONE, en let, totalt kompakt og helt sikker håndholdt kite som du kan launche overalt. De bruger deres egne kite design teknikker, og har lavet Swing til at være stabil, sjov at bruge og vigtigst af alt, nem at lære. Der er ingen liner som kan blive viklet ind i hinanden, og ingen fare for at blive trukket gennem strande. Der er 100% depower, gør dig klar til en helt ny måde at nyde vinden og vandet på.

Hvem kan bruge en Wing Surfer?

SUP ejere
Hvis du har et paddleboard, har du brug for en wing til at surfe med den. Det er ikke sjovt at SUP'e i 5 m/s vind, men hvis du har en swing kan du bruge dit paddleboard uanset vejrforholdene. Det er meget mere sikkert end traditionel kitesurfing, hvilket gør det ideelt til at indrage børnene i vandsport. Du kan lære omkring vinden, og de krafter man kan beherske, og man skal simpelthen bare lade dragen gå, og så forsvinder alt kraften. Det er en helt del sjov, og vingen er lille og kompakt, hvilket gør den til den perfekte tilføjelse til dit paddleboard for at få lidt ekstra power på vandet. Ingen liner, så du tage din F-ONE Swing med på eventyr overalt,

Hydrofoil entusiaster
“Surf foilere”, “SUP foilere” og “kite foilere” kommer til at elske den nye F-ONE Swing, mulighederne er uendelige, og denne nye sport er først lige begyndt. Ved at bruge kraften fra vinden, kombineret med et surf foil, kan du nemt gå upwind i høje hastigheder. Derefter kan du depoter vingen totalt, og sejle med en lille bølge downwind, og det tilføjer noget sikkerhed, hvis du kan se at du misser bølgen, at har kraften i din wing til at fange den næste bølge.

Fordi en wing ikke er sat fast på boardet og er meget let, tilføjer det næsten intet ekstra vægt. Dette betyde at du kan sejle med mindre og mere kompakte board, afhængigt af dit niveau. Al kraften går igennem dig, fra wing'en og ned til hydrofoilen, hvilket betyder at du er totalt i kontrol. Hvis det er en lille strand eller en der har forbudt kitesurfing, er det intet problem, du kan launche din swing alle steder, da den ikke har nogle liner, og den kan endda launches fra en båd. Det eneste du behøver at gøre er at pumpe den lidt op, og du vil være klar til at tage på vandet, og opleve en fed følelse som er svær og slå. Alle der prøver det bliver fanget, og det er nemt at lære, hvis du i forvejen har foiling erfaring.
Bedømmelser
Specifikationer
Årgang 2020
Niveau Begynder, Øvet, Professionel
★ Freeride ★★★★★
★ Bølger ★★★★★
★ Freestyle Ikke tilgængelig
★ Kvalitet ★★★★★
Taske Inkluderet Ja
Pumpe Nej
Størrelse Ikke tilgængelig
Leash Nej
Strut Design 1
Pumpe System One Pump