F-ONE Signature Carbon Surfboard


Pris: 9.499,00 kr

Special Price 4.899,00 kr BLACK WEEKEND

Beskrivelse
Detaljer
F-ONE Signature Carbon er et dedikeret letvægts bølgesurfboard til kite, udviklet udelukkende med henblik på bølge kitesurfing.
F-ONE Signature har været på F-ONE’s program i mange år, og efterhånden som udstyret udvikler sig, stiger kravene også til udstyret. Derfor har F-ONE skabt en ultra letvægtsversion af det kendte Signature board, for at tilfredsstille de mest krævende surfere i verden. Under udviklingen af dette board har man hele tiden fokuseret på kontrol og stabilitet, hvilket specielt er etableret gennem følingen med boardet og positionen af din stance på boardet. Timing er alt i kitesurfing i bølger, og derfor har F-ONE lagt stor vægt på Signature’s manøvredygtighed og lethed i bølgerne. Denne Carbon version er et dedikeret letvægts board der kan sejles både strapless og med straps.Signature Carbon planer tidligt, hvilket gør, at du altid rammer bølgen efter dit ønske, og ikke oplever at være for langsom og dermed misse bølgen. Dette er en klar fordel i Danmark, hvor bølgerne og vinden ikke altid er optimale. Signature Carbon Series er det ultimative bølgeboard, designet med HD Foam Carbon Composite, Heel Shock Absorber og Camel Drive Deck.

F-ONE Signature Carbon giver dig selvsikkerhed til at sejle endnu større bølger med fantastisk komfort. Når du sejler i bølger føles det som om du bliver et med bølgerne da boardet er skabt dertil.

F-ONE Signature Carbon er det ultimative board til bølger, men fungerer ligeledes til let vind, hop og leg. Signature Carbon leveres med inserts til stropper, så du kan vælge om du ønsker at sejle det strapless eller med stropper.
Bedømmelser