F-ONE Platinium3 Bindinger


Lagerstatus: På lager

999,00 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"V\u00e6lg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"234","label":"S\/M","price":"0","oldPrice":"0","products":[]},{"id":"232","label":"L\/XL","price":"0","oldPrice":"0","products":["8308"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"999","oldPrice":"999","productId":"8306","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Padsne er generelt vanskelige at designe, fordi de skal passe til alle typer fødder. De skal sikre den bedste forbindelse med dit bord for at få den bedste følelse muligt under ridning og absorbere virkningerne. Med stropperne skal puderne låse dine fødder i den ideelle position.

For at få de højeste kvalitet pads, har vi valgt en injiceret proces, der tillader forskellige former og tætheder. En unik proces, der giver mulighed for at generere alle mulige former, mens du vælger den bedste EVA-skumtæthed. For en pude er de to vigtigest ting: form og skum. F-ONE-remmen er fuldt justerbar til fodens størrelse og form og giver stor komfort med et flerlag af forskellig EVA-densitet og dens neoprenbelægning kombineret med en base i plastinspireret.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Specifikationer
Passer til Nej
Type Nej
Materiale Nej
Antal inkluderet Nej