Beskrivelse
Detaljer
PEAK 100% carbon padlerne er designet til surfing i bølger.
Deres runde men slanke form gør dem meget nemme at håndtere og skal kun bruge lidt kraft i tagene. De fungerer godt til højere paddling frekvens, hvilket er ideelt til hurtig take-off. PEAK padlen har en optimeret mængde af ske og vinkel i bladet for, at opnå en lethed i at komme igennem vandet i alle forhold. Til 2016, er der blevet introduceret nye former på bladene i 70 % og 100 % padlerne. De har et V dobbelt konkav form, hvilket forbedrer den tværgående stabilitet mens bladet er i vandet. De tager gavn fra øget support, er tagene lettere og man kan blive ved i længere tid uden at blive udmattet. PEAK 20 har et nyt tyndere skaft, i 70 % og 100 % carbon, med en smule mere fleksibilitet for bedre greb og lettere padling.
PEAK padlerne kommer i mange forskellige konstruktioner, og er lette at bruge. De er derfor velegnet til all around brug i træning. 100 % carbon modellen vil desuden tilfredsstille de bedste SUP surfere da den er virkelig let.  
Bedømmelser

Længde:

Længden på din SUP paddle anbefales at passe din højde, så du får mest ud af dine SUP ture. Din SUP paddles længde skal typisk være mellem 10 og 20cm længere end din højde, dog kan der være forskel på dette, alt afhængigt af din riding style på vandet. På en SUP tur uden bølger anbefales det, at din SUP paddle er ca. 20 cm højere end dig, mens ca. 10cm passer bedre til en tur i bølgerne, da det kræver en mere bøjet stilling. 

Vægt:

Det er vigtigt at din SUP paddle ikke vejer for meget. En let SUP paddle gør det meget sjovere at padle. De lette SUP paddles er typisk lavet af carbon. De letteste paddles er lavet af 100% carbon, men er dog også dyrere end paddles med fx 70% eller 20% carbon. Langt de fleste SUP paddles er lavet af aluminium, som er holdbart, men også meget tungere end carbon. Et mellemliggende alternativ er fiberglas SUP paddles, som er tungere end carbon, men lettere end aluminium.

Skaftmateriale:

Der findes flere forskellige materialer, som skaftet på din SUP paddle kan være lavet af. Den typiske SUP paddle er lavet af aluminium, som er holdbart, men også tungt. Der findes også lettere skaft, som fx fiberglas eller carbon. Et skaft i carbon er meget let, afhængig af om du køber et bestående af 20%, 70% eller 100% carbon og giver også en større tilfredshed når du padler på dit SUP board.

Bladmateriale:

Der findes flere forskellige materialer, som bladet på din SUP paddle kan være lavet af. Den typiske SUP paddle er lavet af aluminium, som er holdbart, men også tungt. Der findes også lettere blad, som fx fiberglas,carbon eller plastik. Et blad i carbon eller fiberglas er lettere end aluminium og giver også en større tilfredshed når du padler på dit SUP board. Ved køb af en carbon paddle er det dog vigtigt, at være opmærksom på hvor mange % af din paddle, som rent faktisk er carbon, da nogle carbon paddles har plastik blade. 

Paddle Type:

Når du vælger en SUP paddle, så er det vigtigt at du finder ud af hvad den er beregnet til. Nogle paddles er beregnet til bølger, andre til race, men de fleste er beregnet til allround/cruising. En SUP paddle til race har typisk et større blad, da den netop skal kunne trække mere vand med hver tag. En SUP paddle til bølger derimod, har oftest et lille blad, da den skal være lettere at håndtere, når bølgerne tvinger dig til at bevæge dig hurtigt. De fleste SUP paddles vil dog have et mellemstørrelse blad, som egner sig til den største gruppe af Paddlers, da det er mere alsidigt. 
Specifikationer
Længde Nej
Type Ikke tilgængelig
Vægt Nej
Skaft materiale Nej
Blad materiale Ikke tilgængelig
Blad størrelse Nej