Beskrivelse
Detaljer
Vi søgte at få støtte og en mere progressiv og konstant kontakt i vandet. Fra en surfing rail type har vi kun holdt bunddelen, og resultatet er en omvendt rail profil. Dens indtræden i vandet er mere gradvist, og boardets feedback er blødere.

Træet udgør hjertet af dit board og giver det meste af dets mekaniske egenskaber: styrke, fleksibilitet og robusthed (evnen til at vende tilbage til sin oprindelige form). For at mestre disse egenskaber søger vi hvert år at optimere distributionen, især hvad angår tykkelse.
DIRECT DRIVE teknologien har været til stede på vores boards siden 2001 og refererer til et board med minimal tykkelse, en 100% trækerne og en 100% glasfiberkuvert. Disse sammenlåsnings elementer opfylder F-ONE-standarderne for et kiteboard og giver maksimal holdbarhed.
DIRECT DRIVE oversættes til et præcist board, hurtigt og aktivt, da det sletter fejlene i vandoverfladen, indsamler dets energi og giver det tilbage til den bedste ydeevne. Fornemmelsen af ​​at køre på et støbt, solidt board, der altid er i kontakt med vandet uden at lide af det, er endnu større. Det patenterede UNIBOX system og RESPONSE finner har en radikal effekt: Den asymmetriske profil forbedrer den generelle tur og tidlige planlægning. Det er imidlertid flex fra RESPONSE-finnerne, der giver fantastisk rail-greb samt pop og forgiveness på tunge freestyle landinger.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Kiteboard: 135 cm 136 cm 137 cm 138 cm
Din højde: 160 - 175 cm 170 - 185 cm 180 - 195 cm 185 - 210 cm
Din vægt: 45 - 60 kg 55 - 75 kg 70 - 95 kg 80 - 110 kg
Specifikationer
Årgang Nej
Type Nej
Riding Style Nej
Konstruktion Glass fiber, Wood core
Rail Revered Rail Profile
Finner Nej
Bindinger Nej