Beskrivelse
Detaljer
F-ONE NEXT 2017 er det optimale board til kitesurferen, der ønsker et brugervenligt, letsejlende og sjovt twintip board. Next er F-ONE's begynder/freeride board, og boardet egner sig rigtigt godt til at starte på og udvikle sig på. F-ONE Next er samtidig et levende board som ikke begrænser dig som kitesurfer. Position af finner på boardet samt rockeren i boardet gør at F-one Next 2017 er utrolig let at sejle, samtidig med at have fantastiske upwind og lowwind performance.

Boardet leveres semi board.

Kitedanmark anbefaler: Til kitesurferen de første 1-3 år. Herefter har du et fint letvindsboard.
Dette specielle kant design gør ,at boardet er i konstant kontakt med vandet, og at følelsen op i gennem boardet bliver blødere og mere behageligt i forhold til konventionelle kanter.
 
"Direct drive" oversættes bedst til, at sørge for, at boardet er præcist, hurtigt og aktivt da det uden at tænke på chop og bølger sejler uforstyrret igennem vandet. Følelsen af at sejle et klippestabilt board, der altid er i kontakt med vandet uden at lide under det er endnu federe.
 
Træet former hjertet af boardet, og giver det de fleste af de tekniske egenskaber såsom styrke, fleksibilitet og evnen til at vende tilbage til sin originale form.
 
 
Det patenterede UNIBOX system og RSPONSE finner har en gennemgribende effekt: Den asymetriske profil forbedrer sejladsen generelt og sikrer endnu tidligere planing. Men det er faktisk flexen i finnerne der giver det fantastiske greb i vandet, og ligeså giver et eksplosivt pop samt tilgivelse ved kraftfulde freestyle landinger.
 

  

Bedømmelser
Størrelsesguide
Kiteboard: 135 cm 136 cm 137 cm 138 cm
Din højde: 160 - 175 cm 170 - 185 cm 180 - 195 cm 185 - 210 cm
Din vægt: 45 - 60 kg 55 - 75 kg 70 - 95 kg 80 - 110 kg