Beskrivelse
Detaljer
Ikonisk og en bestseller, Mitu Monteiro pro modeller forbedres gang efter gang, mens kvaliteten der gjorde dem så succesfulde bevares: 100% dedikeret til strapless riding, udviklet af en legendarisk rider til meget alsidigt brug, om det er til bølger eller freestyle, og sidst så tilpasser den sig alle riding niveauer.

Pioneren for strapless riding Mitu, med sine enorme ridings evner og sin fantastiske, samt stadig årligt voksende erfaring været involveret i sin Pro Models udvikling. Siden starten har han skubbet grænserne for boardet og resultatet er alt i alt en svedig maskine.
Som en gennemført mester på vandet, går han til testningen af de mange kitesurfing og surfing boards med en stor nysgerrighed, følelse og meget avancerede analyser. Hans fremgangsmåde går derfor i godt spil med F-ONE’s ånd for at skabe produkter af høj kvalitet, ydeevne og forblive så alsidige som overhovedet muligt.
Med én compact outline, en round nose og en round rocker langs en rail kombineret til en meget dyb konkav på undersiden, bevarer denne Pro Model rødderne af sin form. Den tidlige planing, de skarpe accelerationer og den retningsbestemte stabilitet kan mærkes med det samme og gør surfboardet genialt til freestyle. Udover den enkelte konkav, som giver stor komfort, har undersiden en kanal ved spidsen af boardet der hjælper til med landinger eller riding med finnerne foran.
Der er 4 størrelser fra 5’4” til 5’10” tilgængelige, alle med en stor outline for at få mest ud af bølgernes kraft og for at styringen samt tricks bliver gjort lettere og bedre. Alle størrelser er nu udstyret med en bedre rocker, som tidligere kun var mulig for de mindre boards. Volumen af boardet er øget for at gøre det lettere at ride under almindelig forhold og ligeledes for at forbedre holdbarheden.
Camel deckets form hjælper med at få dine fødder godt plantet på boardet og dermed opnå utrolig kontrol. Mitu Monteiro Pro modellerne har et thruster finne set up, der ved at vægten reduceres gør udførelsen af tricks nemmere.
HD SKUM KOMPOSITION: Vores standard i forhold til designs. Denne konstruktion tilbyder god flex og er vidunderlig på bølgerne, samt er decket med stringers, der giver høj holdbarhed. Disse boards har stød absorbers og et fuldt deck pad for en unik komfort. De kan blive sat på med straps og med vores F-ONE FLOW finner.
Den strapless disciplin vokser og udvikler sig, og ligeledes øges kravene til surfboardene også. Med højere hop og hårdere landinger har man måtte forstærke konstruktioner af rails med lateral deck stringers, så boardet bliver gjort stærkere. Disse stringers er af høj flex og medvirker til den gode surfer følelser for boardet.
Hvor mange surfere har ødelagte boards og ville ønske de kunne erstattes med et nyt, som så stadig ville give dem de samme sensationer som det gamle? Mitu spurgte mig engang: ”Raph, kan du prøve dette board og lave mig det samme? Det føles perfekt under mine fødder”.
Derefter tog jeg ud og testede hans strapless surfboard og var forbløffet over kontrollen og sensationerne det gav mig. Efter et par ture begyndte jeg at analysere mig frem til hvad det var der gav den fantastiske kontrol. Det gik op for mig at min fod foran var godt plantet i en hæl form og fuldt støttet på det runde deck. Det var tydeligt at Mitu havde brugt så mange timer på dette board at det havde taget form af hans fod. Det var her jeg så forstod at for at opnå den samme sensation, skulle boardet fremstilles med samme fod form formet ind i det nye board.
Med det unikke design, tilbyder CAMEL DRIVE DECKET en række fordele: Det stabiliserer ved hælen og låser fast ved den runde center linje. Det vil også forbedre stabilitet, manøvredygtighed og øge riders board kontrol under alle forhold.

For at imødekomme begrænsningerne riders har for deres surfkites, har F-ONE fremstillet en skum komposition med optimeret flex, som øger pålideligheden, komforten og manøvre evnerne. Ligeledes gøres boardet lettere med perfekt surfboards følelse grundet de forbedrede mekaniske konstruktioner.
For at tilføje et EVA stød absorberende skum lag er decket blevet gjort 5mm mindre på det brede område ved foden oppe foran. Dette skum lag absorberer effektivt alle slag og medfører et mere holdbart surfboard.

Bedømmelser
Størrelsesguide
Specifikationer
Årgang 2018
Type Surfboard
Konstruktion Ikke tilgængelig
Foil System Nej
Foil Plate Ikke tilgængelig
Størrelse 5'4" / 5'6" / 5'8" / 5'10"
Hydrofoil Størrelse Ikke tilgængelig
Dimensioner 162 x 46 cm / 167 x 46,5 cm / 172 x 47 cm / 177 x 48,5 cm
Volume 21,5 L / 22,5 L / 23,5 L / 25 L
Vægt 3,2 kg / 3,35 kg / 3,5 kg / 3,75 kg
Finner Inkluderet
Front Towing D-Ring Ikke tilgængelig
Anbefalet Maks Tryk Ikke tilgængelig
Hydrofoil Ikke tilgængelig
Pumpe Ikke tilgængelig